Svane Køkkenet Odense skaber særlige events: Kokkedyst mellem Fyns to bedste håndboldhold

Skrevet af: Kamilla Kilias

Forleden slog Svane Køkkenet Odense dørene op til en klassisk kokkedyst mellem Odense Håndbolds ligadamer og GOG’s ligaherrer.

Deres store showroom på Rødegårdsvej 209 var denne aften fyldt med mere end bare stilrene køkkener.

Mellem udstillingerne var der linet meterlange og dekorerede borde op, mens butikkens hjerte og madværksted var gjort klar til at danne ramme om den gastronomiske duel.

De to hold, der til hverdag kæmper om vigtige point i den bedste danske håndboldliga, skiftede derfor spillertrøjerne og harpiksen ud med forklæder og køkkenmaskiner.

GOG vs. Odense Håndbold

Selvom rammerne var nye for de fynske håndboldspillere, så kunne begge hold trække på de samarbejdserfaringer, de gør sig på banen.

Den gastronomiske kokkedyst krævede nemlig mere end blot mestring af kødgryderne:

“Kokkedysten handler i bund og grund om at lave mad. Hvert hold får stillet en kok og nogle råvarer til rådighed, og så bliver de guidet gennem madlavningen.

Men de bliver også målt på parametre som borddækning, samarbejde og præsentationen af maden.

”Så holdene bliver udfordret og kommer lidt ud af deres komfortzone”, fortæller Carsten Eriksen, der er direktør og indehaver af Svane Køkkenet Odense.

Det er ikke helt tilfældigt, at det netop er de to hold, der blev scoutet til torsdagens store duellering i køkkenet.

Svane Køkkenet Odense har længe været sponsor for begge håndboldhold.

Både pigerne fra Odense Håndbold og drengene fra GOG gik kampklare til opgaven:

“Vi synes, det er hyggeligt at lave ting sammen uden for banen, og så kan man bruge det som en slags teambuilding,” siger Kamilla Kristensen fra Odense Håndbold.

Hun tilføjer, at hun synes konkurrenceelementet er sjovt, og at de håber at vinde over herrerne fra GOG.

Emil Jakobsen fra GOG mener også, at det er en god og ny måde at lære både hinanden og modstanderholdet at kende på:

“Det er super hyggeligt med sådan et arrangement med Odense-pigerne.

Vi lærer både dem og hinanden at kende på lidt andre måder. Vi bliver rystet sammen og får grint sammen – og det er jo altid godt for et hold.

Sponsorer var inviteret
Til at bedømme holdendes gastronomiske og kreative evner var sponsorer og samarbejdspartnere inviteret.

Ud over at vurdere spillernes præstation i køkkenet, var der også rig mulighed for at netværke på kryds og tværs:

“Hele idéen er at skabe synergi i to store, fynske klubber. En anden ting er, at få de her meget store netværk til at være sammen på kryds af hinanden.

Jeg håber på den måde, at spillerne får en anden måde at skabe et bånd og snakke med deres sponsorer på,” siger Carsten Eriksen.

Netop den anderledes måde at være sammen med både sponsorer og de to håndboldhold på er noget, som GOG’s klubdirektør synes godt om:

“Det er en god måde at arbejde sammen med Odense Håndbold og lægge vores netværk sammen på til et enkelt arrangement hos vores fælles partner,” siger Kasper Jørgensen.

Han tilføjer:

“Det er sjovt at få set spillerne i andre sammenhænge end på håndboldbanen. Og så kommer vores samarbejdspartnere også lidt tættere på spillerne.

Klubdirektøren fra Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, ser også arrangementet som en god kontrast til håndboldbanen:

“Vi synes, det er et spændende og anderledes arrangement, der er et godt afbræk til en travl hverdag, hvor spillerne udelukkende har fokus på håndbold.

Det er dejligt at komme herud og lave en masse socialt sammen og hygge sig på tværs af klubberne og sponsorerne,” forklarer Lars Peter Hermansen.

Kreative netværksformer
Kokkedysten mellem de to håndboldklubber har fundet sted tre gange før, og det er ikke de eneste netværk-arrangementer Svane Køkkenet Odense er vært for.

“Vi laver også kokkedyste mellem nogle af vores allerstørste kunder.

Det kunne for eksempel være et typehus-firma med flere afdelinger i landet, hvor vi så inviterer to afdelinger ind og laver en dyst mellem dem,” fortæller Carsten Eriksen.

Svane Køkkenet Odense afholder kokkedyst-arrangementet i flere forskellige anledninger med det fælles formål, at de vil lære deres netværk bedre at kende.

“Det er en meget afslappet måde at netværke på i stedet for bare at bytte visitkort – og det vil vi gerne være garant for,” siger Carsten Eriksen.

Han tilføjer også, at det at netværke over mad gør, at man er mere afslappet og tilpas, og så kan man ikke bare smutte hurtigt igen.

Kokkedystens vindere

Hvad angår kokkedysten mellem de to fynske håndboldklubber, så lå skæbnen i deres netværk og samarbejdspartneres hænder.

Stemmesedlerne blev nøje talt op, og i sidste ende måtte Odense Håndbolds damer se sig slået, da det var GOG’s håndboldherrer, der havde præsteret bedst i køkkenet og ved serveringen.

De kunne derfor stolt løfte trofæ og arme i vejret.

Kæmpe scoop: Fredag spiller Suspekt på Odense-natklub

Skrevet af: Michael Qureshi
Suspekt.
Suspekt.

Det er Black Friday på fredag d. 23. november.

Men der er ingen chance for, at Suspekt går ned på det halve, når de spiller Live på Odense-natklubben ChiChi Club, der er en del af Nunchi.

Normalt spiller drengene fra Suspekt på de største scener i landet.

De har blandt andet spillet for en fyldt koncertplads på Orange Scene til Roskilde Festival, og de har senest været på Tour med blandt andre Lukas Graham til Grøn.

Kaldes for fedeste live-band i landet

Så det er noget af et scoop, at Suspekt er blevet booket ind til at rive taget af fredagsklubben ChiChi Club.

“Din nye fredagsklub, ChiChi, er stolt over at kunne præsentere Danmarks hotteste live-act, SUSPEKT, i samarbejde med Heineken og Nunchi,” skriver de på Facebook.

Suspekt kaldes af mange for det fedeste Live-band i Danmark lige nu, fordi de går publikum til at gå helt amok.

Der kan også synges med på hovedparten af deres hits som Kinky Fætter og Sut den op fra slap.

Hvad: Suspekt Live
Hvor: ChiChi Club (fredagsklub på Nunchi)
Hvornår: Fredag d. 23. november 23-05
Mere info her

Ny dansk musical afsløret: Sanne – The Musical kommer til Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

Hele Danmarks rock-mama Sanne Salomonsen får nu en hel musical dedikeret til hendes liv.

Den rammer scenen i Tivolis koncertsal næste år d. 19. september. Derefter drager musicalen videre ud i landet til byer som Odense, Århus og Aalborg.

Det er netop afsløret i dag i en pressemeddelelse.

I Odense er der premiere på den nye musical tirsdag d. 12. november 2019 i Store Sal i ODEON. Der er også allerede lavet en helt særlig musical-menu på Hotel ODEON, som man kan booke før, man tager ind og ser den.

Den kører i Odense frem til d. 16 november.

Rammes af en blodprop i hjernen

Musicalen er en rå, gribende og ikke mindst musikalsk historie om at overleve og elske i en verden, hvor der ikke er plads til kærlighed og sårbarhed. En varm historie om venskab og trofasthed – om at finde sin egen stemme – og bruge den!

Historien tager udgangspunkt i, at Sanne Salomonsen rammes af en blodprop i hjernen. I ambulancen forsøger hun forgæves at synge.

Hun forsøger at holde fast i det, hun kender og huske, hvem hun er. For at finde tilbage til sig selv, til kærligheden og til musikken må hun gennemleve hele sit liv, der har budt på mange kriser og problemer.

Kan hun bruge et langt livs erfaringer til at vinde over sygdommen og snyde døden?

I løbet af forestillingen møder vi den oprørske Sanne, der flytter hjemmefra for at synge og spille teater.

Stjerneskuddet Sanne Salomonsen, der topper 80´ernes hitlister og ofrer alt for musikken. Musicalstjernen Sanne. Sanne fra Sneakers og Anne Linnet Band. Sanne, der møder misbrug og manipulation. Sanne, der står alene i verden.

Kæmpe ære at få lov af Sanne Salomonsen

Sanne, der må kæmpe for at forsørge sin søn. Sanne, der må finde skjulte kræfter i sig selv og finde en måde at forvandle misbrug til kærlighed, gift til medicin og nederlag til musik.

“Det er en kæmpe ære for os at få lov af Sanne Salomonsen til at skabe en gendigtning af hendes liv og karriere.

Vi har allerede haft mange gode og åbenhjertige samtaler med Sanne, og der er ingen tvivl om, at hendes bidrag til forestillingen er helt uvurderlig og gør det muligt for os at skabe en produktion, som vi er sikre på, at publikum vil kunne mærke og finde ægte og vedkommende,” udtaler Thomas Langkjær, Kreativ Executiv Producent på forestillingen, på vegne af Langkjær Entertainment og Live Nation.

Hele Danmarks Rock-mama

Siden start-halvfjerdserne har Sanne Salomonsen sat et afgørende præg på de danske hitlister og radiobølger.

Det var især som del af grupperne Sneakers og Anne Linnet Band, at Sanne Salomonsen for alvor fik etableret sig som en af de mest toneangivende danske musikere.

I løbet af firserne toppede hendes udgivelser de danske og skandinaviske hitlister med sange fra Den Jeg Elsker til Woodoo og Sui Sui – tidløs musik, som har været med til at forme flere generationers dansk populærkultur.

Sanne Salomonsen glæder sig til at opleve sit eget liv genfortalt på scenen.

“Det er stort, det er spændende, det er skræmmende!  Jeg glæder mig og er selvfølgelig meget spændt på resultatet,” udtaler Sanne.

Hvad: Sanne – The Musical
Hvor: ODEON
Hvornår: 12-16 november 2019
Billetter: Klik her

720 g oksekød i Burgernator: Hvem er klar på challenge hos Burger Anarchy?

Skrevet af: Michael Qureshi
Burgernator fra Burger Anarchy
Burgernator fra Burger Anarchy

Der er store burgere.

Og så er der Burgernator. Burger Anarchy med adresse i Odense C har lanceret et monster af en burger.

Det er noget af en krabat, man skal igennem.

Burgernator består af 720 g fynsk oksekød, bacon i tykke skiver, modnet chedar cheese sauce, rødløgskompot og tomat.

Så man skal ikke være typen, der levner, hvis man skal igennem den her. Naturligvis opkaldt efter Terminator og senere Arnolds kælenavn da han røg på guvenørposten, Governator.

Hvis du vover dig ud i forsøget på at kværne en Burgernator koster den 200 kr. på menukortet.

Flere nye ting på menukortet

I det hele taget er der kommet nye friske ting på menukortet hos den populære burgerbar i Odense.

Månedens Burger er Donald – nok snarere opkaldt efter Donald Duck end Trump. Den består af ANDE KROKETTER, ROSMARIN MAYO, SYLTET RØDKÅL, APPELSIN&HONNING GLASERET JULESALAT og FRISK APPELSIN.

Man kan også prøve en Alfie Solomons, Han Solo eller Hound. Du kan se hele det nye menukort her