MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fedt event i Odense på fredag: Gratis burgere, øl og cykel-eftersyn

Af Nathalia Hentze Nielsen

Gratis burgere, øl, konkurrencer … og cykeleftersyn?

Ja, du læste faktisk rigtigt.

fredag den 21. juni fra kl. 15.00 til 20.00 kommer det gode naboskab til udtryk på Vintapperstræde 29, når cykelvirksomheden Swapfiets sammen med naboerne fra Burger Shack og Christian Firtal slår sig sammen for at afholde en hyggelig aften i cyklens tegn.

Festlighederne starter med gratis kolde øl og burgere til de 100 første gæster, og alle er velkomne til at deltage.

Øllene står den populære bar Christian Firtal for, mens burgerne serveres af Burger Shack, der allerede betegnes som blandt Odenses bedste burgere.

Udlejer cykler på abonnement

Eventet afholdes af Swapfiets, der udlejer cykler på abonnementsbasis i Odense, Aarhus og København.

Virksomheden har snart 1.000 kunder i Odense, og det fejrer de på en rigtig fredagsmanér.

”Vi har slået os sammen med vores naboer fra Christian Firtal og Burger Shack, da vi ønsker at forkæle det cykelglade folk i Odense,” fortæller Morten Dalgaard, distriktschef for Swapfiets i Odense, om begivenheden.

Mens du nyder mad og drikkevarer, kan du tage en snak med Swapfiets omkring deres koncept, og du inviteres også til at tage din helt egen cykel med til et hurtigt eftersyn – også selvom det ikke er en af Swapfiets egne.

Undervejs vil du også kunne deltage i konkurrencer og vinde fede præmier som f.eks. abonnementer til Swapfiets, Bikezac tasker samt diverse gavekort til byen.

Cykler uden bøvl

Vi kan vist alle blive enige om, at der er federe ting at bruge sin tid på end at lappe flade cykeldæk, og her kommer Swapfiets ind i billedet.

Den lokale virksomhed med det specielle navn (Swap kommer af det engelske ord, mens ”fiets” er hollandsk for cykel) tilbyder et meget simpelt koncept til dem, der gerne vil have en cykel, men uden al besværet.

For kun 175kr om måneden (150kr for studerende) får du din egen Swapfiets cykel udstyret med syv gear og det genkendelige blå forhjul.

Med abonnementet er du sikret en cykel, der altid virker, og vigtigst af alt behøver du aldrig at lappe din egen cykel igen.

Reparationer og al service er med i prisen, og hvis uheldet er ude, kan du med en sms eller et tryk på Swapfiets app’en tilkalde en reparatør, som sørger for at fikse cyklen indenfor 1 dag lige præcis hvor og hvornår det passer dig.

Med næsten 5.000 kunder fordelt mellem Odense, Aarhus og København og yderligere 132.000 kunder i Holland, Tyskland og Belgien må det siges at være et populært koncept.

Hvad: Bikes, Burgers & Beers!

Hvor: Vintapperstræde 29, 5000 Odense

Hvornår: fredag 21. juni Fra kl. 15.00 til 20.00

Læs mere om Swapfiets her