Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Syng med i bilen: Så er der Drive-in koncert med MGP stjerner i Odense

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Så sent som i tirsdags kunne vi fortælle om et nyt drive-in koncept kaldet Bliv i bilen, hvor du bl.a. kan opleve stand-up med Uffe Holm i trygge rammer i din egen bil.

Uffe Holms humor er nok lidt mere gearet mod det voksne publikum, men nu oplyser arrangøren, at der også afholdes mere familievenlige shows.

På søndag den 26. april kommer flere af stjernerne fra børnenes Melodi Grand Prix (MGP) 2019 og optræder på pladsen ved Lille Tornbjerg Vej 10 i Odense SØ.

Kan familiens yngre medlemmer synge med på alle de kendte sange fra sidste års store show, er det med at købe en billet og opleve stjernerne Johannes, Alma Sophie og Lisa & Xenia.

Tryg og sikker underholdning i bilen

Billetter til showet koster 300 kr per bil, og der må være op til 5 personer i bilen; 5 personer du i forvejen er isoleret med vel og mærke.

På selve aftenen kører I ind på pladsen, hvor I anvises til en plads af en vagt, og indstiller bilradioen til den FM-radiofrekvens, som udleveres ved indkørsel.

Herefter kan I læne jer tilbage i de bløde sæder og nyde MGP stjernerne i fuldt hopla på den fire meter høje scene, der rejses til arrangementet.

Læs mere her.

Hvad: Drive in koncert med MGP 2019 stjernerne

Hvor: Lille Tornbjerg Vej 10, 5220 Odense SØ

Hvornår: 26. april, kl. 17.00-18.00

Del artikel

Andre læser også