MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fed fællessang: Syng med på alle de kendte sange på Odense Teater

Af Michael Qureshi

Odense Teater laver helt nyt koncept, hvor du kan synge med skuespillere på Store Scene.

Elsker du at synge sammen med andre og mærke magien, når mange stemmer bliver til én, så er Fællessang med Odense Teater et godt sted at være med. Med deres helt nye koncept, byder de indenfor til en eftermiddag med sang og fællesskab.

Det er sangcoach og specialist i fællessang Gitte Degn, der styrer slagets gang, og du behøver bestemt ikke være professionel sanger for at deltage, fortæller hun.

“Her er rum til alle slags stemmer, når vi synger kendte danske- og engelske popsange, og der bliver helt sikkert plads til både grin, sang, gode historier og måske nye bekendtskaber. Så læn dig trygt ind i musikken og syng med alt, hvad du har på hjertet,” siger Gitte Degn.

Nyt tiltag fra direktøren

Syng Sammen med Odense Teater en af teaterdirektør Jacob Schjødts nye tiltag.

Målet er at skabe nye måder for publikum at bruge teatret på.

“Følelsen af fællesskab har været et af de allerstørste afsavn siden marts sidste år. At synge sammen med andre skaber, mere end noget andet, en følelse af at være en del af et fællesskab.

Man er en aktiv del af en kunstnerisk oplevelse. Det giver energi og godt humør. Samtidig er det en ny måde at møde Odense Teater og nogle af teatrets skuespillere på,” siger han.

Du kan synge med Odense Teater første gang den 29. september, hvor det er skuespillere Lars Simonsen og Hanne Hedelund, der vil assistere Gitte Degn på Scenen.

En billet koster 95 kroner og kan købes her

Del artikel

Andre læser også