Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag din hund, kat eller varan med: Plantorama holder Dyrenes Dag

Af Christina Frederiksen

Anden søndag i februar er en ganske særlig dag, der markerer en højtid, som betyder en hel del for medarbejdere og kunder i Plantoramas oplevelsescentre landet over.

Den 12. februar er nemlig Dyrenes Dag.

Her opfordres alle kæledyrsejere til at tage deres kæledyr med til en dag fuld af aktiviteter, masser af leg og vidensdeling. 

I Plantorama Odense sætter medarbejderne blandt andet fokus på erfaringsdeling fra forskellige dyreforeninger til de besøgende gæster.

Praktisk information om Dyrenes Dag
Dyrenes Dag afholdes søndag den 12. februar fra kl. 9.00 til 16.00 i Plantorama Odense.

Dagen byder på forskellige aktiviteter, der alle er dedikerede til kæledyr, dyreelskere og Plantoramas gæster, og foregår alt sammen i Dyreliv i det enkelte Plantorama oplevelsescenter. 

Og fælles for udstillerne er, at de giver gæsterne mulighed for at røre, holde og komme helt tæt på dyrene, som tæller alt fra kaniner, slanger, ugler, krokodiller, varaner og meget mere.

“Vi glæder os til at byde indenfor til Dyrenes Dag i Odense, hvor vi er lykkes med at planlægge et vildt program, med gode tilbud, store krybdyr, fotomulighed med ugler, besøg af kaniner og masser af ekspertviden fra foreninger inden for både akvariefisk og gnavere.

For børnefamilier vil det være som at komme i zoologisk have, forskellen er blot, at de til Dyrenes Dag hos os kan komme helt tæt på alle dyrene,” siger Daniel Rise, der er ansat i Dyreliv i Plantorama Odense.

Alle slags kæledyr er velkomne

Daniel Rise, der har stået for at udtænke programmet for Dyrenes Dag i Odense de sidste mange år, opfordrer også alle gæster til at medbringe deres kæledyr.

Det er ikke kun hunde og katte, der er velkomne, men alle slags kæledyr som krybdyr, gnavere, og hvad ellers folk har derhjemme, som er inviterede til at komme med i oplevelsescenteret til Dyrenes Dag.

Plantorama Odense opfordrer samtidigt til, at hele familien kommer med, da der vil være aktiviteter og lege for alle aldre og alle dyr. 

Del artikel

Andre læser også