Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag hele familien med til Odense

Af Annoncør

Der er ikke noget, der er så skønt, som når det er tid til, at hele familien samles til en hyggelig dag med aktiviteter, som alle finder interessante og spændende at give sig i kast med. Og derfor er det værd at vende blikket mod en af de ældste og måske også mest charmerende byer, der er at finde her i landet, Odense.

Annoncørbetalt indhold: Jernbanemuseet.dk

Odense er nemlig en pulserende storby i alle sine facetter, som har noget at byde på for enhver, hvad end man er ung eller gammel. Og derfor kan din familie helt sikkert få en dag til at gå i byen.

Der er noget at opleve for enhver

I kan for eksempel slentre op ad den spændende gågade, der byder på masser af butikker, men også hyggelige mindre gader, der vidner om den lange historie, byen byder på. Her er der gamle brosten og huse, der er bevaret, og straks vil de lede tankerne mod H. C. Andersen og de mange islæt, han har sat på byen.

I byen findes der også et væld af gode restauranter, hvad end I er til frisk fisk, en saftig bøf eller en sprød pizza. Der er masser af kultur at lade sig betage af, og der er altid et arrangement inden for den nærmeste fremtid, som samler folk fra nær og fjern.

Find de bedste oplevelser i Odense hos Danmarks Jernbanemuseum

Særligt bør I dog også vende snuden mod et af de populære museer, som findes på Fyn. Her er der tale om den legendariske Jernbanemuseum. Lyder det spændende? Så find de bedste oplevelser i Odense hos Danmarks Jernbanemuseum.

Her bliver du præsenteret for den spændende historie om jernanen og de mange tog. Og derfor er det noget til både det yngre og det ældre publikum. De ældre kan mindes, mens de unge kan betages.

Del artikel

Andre læser også