MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag hunde med på ferien til Fyn

Af Annoncør

Planlægger du og familien en lille miniferie til en destination i Danmark, men ikke helt ved hvor turen skal gå til? Måske overvejer I lige nu, om I skal have passet hunden et andet sted mens I er væk, men alligevel ikke helt kan finde ud af tanken om dette. Når ferien går til en destination i Danmark, og man for eksempel har bil, så er der faktisk masser af muligheder for at tage den med på eventyr. For eksempel kunne rejsen gå til Fyn, hvor i sammen som familie med hunden, kan få uforglemmelige oplevelser. Læs med her. 

Find et overnatningssted hvor I må have hunden med

Det første I skal gøre når I skal planlægge en ferie, hvor hunden skal med, er at finde et sted at sove, hvor det er tilladt at have hund med. Det lyder måske som en hel mission, men det er det faktisk ikke. For der findes en del steder, hvor det altså er tilladt. For eksempel, kan man vælge et sommerhus, hvor dette er tilladt. Der findes rigeligt med muligheder for dette på Fyn. Ellers, er der faktisk også mulighed for at have hunden med på nogle udvalgte hoteller. 

Hunde-ferie i Odense

Når man nu er på Fyn på ferie, så er man nødt til at tage en tur til Odense også. Odense, har så mange seværdigheder at byde på, for hele familien. Og for hunden, er der skam også muligheder. Der findes nemlig hundeskove, som i som familie og hund, kan udforske. Tjek mere på 

hundeskove.dk. I forhold til Odense og overnatning, så er der også flere kæledyrsvenlige overnatningssteder. 

Oplev Odense på et par dage

Et par overnatninger i den fortryllende by på Fyn, kan sagtens lade sig gøre, i forhold til at nå en masse. Odense, er jo blandt andet kendt for H.C. Andersens hus, hvor den verdenskendte forfatter har boet. Denne seværdighed, er både en stor oplevelse for børn og for voksne. Derudover finder man også Danmarks Jernbanemuseum og den Fynske Landsby blandt andet. Husk dog at tjekke om, hunde er velkomne inden, at I besøger de forskellige seværdigheder i byen. 

Fyn og øerne

Hvis man gerne vil opleve Danmark på en anderledes måde, så kan man eventuelt også rejse ud til en af de mange øer, som ligger i Det Fynske Øhav. For eksempel kunne I overveje at tage på ferie på Ærø. Øen er utroligt fascinerende og hyggelig, og så er det bare rent idyl mange af stederne. I kunne også vælge en af de andre øer, såsom Langeland, Lyø, Skarø, Bjørnø eller Drejø for eksempel. Mange mennesker er måske ikke klar over, hvor mange skønne ø-perler som man faktisk kan finde i Danmark, for ikke at snakke om bare omkring Fyn. Brug gerne noget tid på at undersøge, hvad i som familie gerne vil se og opleve. Med omtanke for, at I selvfølgelig har jeres firbenede ven med jer. Der er i hvert fald garanti for, at i nok skal få masser af oplevelser på ferien til Fyn eller omegn.

Del artikel

Andre læser også