MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tager hul på foråret: Gratis is i Paradis på lørdag

Af Michael Qureshi

Foråret er på trapperne, og det betyder, at alle is-entusiaster kan se frem til åbningsdagen for Paradisbutikken i Odense C på lørdag.

En begivenhed der med årene er gået hen og blevet voldsom populær. Den første lørdag i marts byder udvalgte Paradis nemlig på 2 kugler gratis is til alle is-glade gæster. I Odense er det butikken i Mageløs nr. 1.

Fremmødet til Paradis’ sæsonåbning vokser år for år.

Markerer foråret er kommet

Kommerciel Direktør Søren Falck Hansen ser da også frem til, at Paradis for 13. år i træk åbner dørene til en ny sæson med gratis is til alle danskere.

”Hos Paradis ser vi selvfølgelig frem til denne dag hver eneste år. Men vi oplever også, at flere og flere danskere ser frem til denne begivenhed og gør noget ud af at samle venner og familie og sammen tage ned til deres lokale Paradis og nyde en god gratis is, og at foråret er lige om hjørnet.

Vi håber også, at danskerne vil tage godt imod de nyheder, som vi vil have klar til dem i isdisken i år,” siger Søren.

Veganske is introduceres som noget nyt

I 2018 vil alt i isdisken naturligvis være friskt og cremet som altid. Men Søren løfter samtidig sløret for, at der vil ske noget helt nyt i isdisken denne sæson.

Hos Paradis oplever man nemlig, at flere og flere efterspørger is lavet på andet end den økologiske mælk og fløde, som Paradis i dag anvender som base til størstedelen af deres sortiment.

Hidtil har Paradis kunne tilbyde en række sorbet-varianter som alternativ til disse, men i løbet af foråret vil Paradis som noget helt nyt introducere flere veganske isvarianter lavet på økologisk havredrik, så gæster der ønsker at undgå varianterne lavet på mælk og fløde fremover har endnu flere varianter at vælge i mellem.

De veganske isvarianter bliver introduceret senere på foråret og er derfor ikke at finde i isdisken på selve åbningsdagen, men besøger man en Paradis lørdag d. 3. marts kan man finde årets første Limited Editions: En cremet is lavet på økologisk, hvid fairtrade chokolade med smagfuldt italiensk lakridsdrys og belgisk hindbærsauce samt en lækker frappe lavet på vaniljeis og hindbærsauce.

Paradis har 45 butikker fordelt i hele Danmark, og af dem åbner 25 af butikkerne med to kugler gratis is lørdag den 3. marts fra kl. 11.00 til 14.00.

De resterende butikker åbner i løbet af marts og april måned. Liste med forårsklare butikker kan ses på paradis-is.dk.