Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tandremsskift – 3 måder at få det billigste tandremsskift

Af Redaktionen

Tandremsskift er en af de lidt dyrere bekostninger man kan få på sin bil, da det er en af de opgaver på værkstedet som koster mest. Derfor er det utrolig vigtigt at du ikke kommer til at betale mere end højest nødvendigt for denne opgave og i stedet vælger at undersøge markedet lidt ekstra.

Annoncørbetalt indhold leveret af Bil-Nyt.dk

Men hvordan kan du få et billigt tandremsskift og hvordan sikre du at kvaliteten af det arbejde der bliver lavet på din bil også er i top? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Få flere tilbud på tandremsskift

Uanset hvad du skal have lavet på din bil, så er det altid en god ide at få flere tilbud, så du sikre at du ikke kommer til at betale mere end højest nødvendigt. Det er nemlig altid en god ide at sikre at du får det billigste tilbud på netop den opgave du er på jagt efter at få lavet. Når du derfor skal finde et tilbud på tandremsskift, så er det altid en god ide at kontakte 3 forskellige værksteder og høre hvad de opkræver for netop den opgave, og så kan du hurtigt finde ud af hvad niveau du skal forvente at priserne ligger på.

Læs anmeldelser af værkstederne

Så snart du har fundet ud af hvilke værksteder du kan overveje at gøre brug af til at fortage dit tandremsskift, så skal du tjekke ud om de har nogle tilfredse kunder fra tidligere, så du ikke ender med et værksted som udelukkende har utilfredse kunder, for så er det potentielt noget som kan koste dig endnu mere end du har fået et tilbud på. Så brug lidt tid på lige at læse deres anmeldelser rundt omkring på internettet, inden du vælger hvilket værksted der skal have opgaven.

Hør i dit netværk om der er en mekaniker

En anden mulighed der også findes, er at høre i dit netværk om der findes en mekaniker, som kan lave denne opgave for dig. Du kan ofte spare mange penge hvis du udnytter dit netværk til denne slags opgaver, og da en timeløn på et værksted ofte kan ligge mellem 400 og 500 kroner for hver påbegyndt time, så er det ofte timelønnen der er den dyre del af et værkstedsbesøg.

Del artikel

Andre læser også