MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tap Takeover på Ryan’s: Populært bryghus overtager hanerne

Af Christina Frederiksen
Foto: PR
Foto: PR

Kender du det danske bryggeri Too Old To Die Young? Nu har du mulighed for at lære dem at kende til Tap Takeover på Ryan’s Irish Pub. 

Fredag d. 4. oktober kan du smage på et udvalg af spændende øl, når Too Old To Die Young overtager 10 fadølshaner på Ryan’s.

Det danske bryggeri tager både nogle helt friske øl med, men også nogle spændende øl fra gemmerne, fortæller brygmester Jesper Larsen.

Du kan bl.a. smage på en Koldskål Sour eller den populære Strandbajer. 

Allerede fra kl. 11.00, når pubben åbner, kan du komme ind og smage en af de spændende øl, der kun er på fad denne dag.

Kl. 16.00 kan du komme med til en hyggelig ølsmagning med brygmesteren, hvor der skal smages på 4 specialøl.

Efterfølgende kan du gå i baren og bytte din billet til din favoritøl fra smagningen. 

Hvis du vil have en ekstra lækker oplevelse, så kan du kl. 18.00 komme med til Beer Maker’s Dinner på Ryan’s 1. sal.

Her bliver ølsmagningen kombineret med en skræddersyet menu fra Ryan’s Street Kitchen. 

Too Old To Die Young er et dansk bryggeri, der har brygget specialøl siden 2021.

De brygger på deres eget anlæg i Sønderborg, samt har en ølbar beliggende i København. Deres mantra er, at vi skal få det meste ud af vores tid, mens vi er her.

En kærlighed til både rejsen og målet. At dø ung så sent som muligt.

Det afspejler sig i deres øl, der bliver brygget med nysgerrighed og en lyst til at udforske, men samtidig bevarer respekten for håndværket.

Deres udvalg af øl spænder bredt fra IPA’s og sour beers til de mørke, tunge stouts. 

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien