MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Teambuilding der passer til alle former for virksomheder og grupper

Af Annoncør

Som så mange har fået øjnene op for, så er teambuilding et godt middel til at styrke samarbejdet, kommunikationen og de sociale relationer mellem kollegaer på en arbejdsplads. Oftest giver teambuilding grupper mulighed for at arbejde sammen om opgaver mod et fælles mål. Det kan i sidste ende også hjælpe med at skabe et grundlag for en positiv og social arbejdskultur. Dette kan betyde at medarbejderne sætter mere pris på at gå på arbejde. Heldigvis findes der forskellige former for teambuilding, så chancerne for at I kan finde et tilbud, der passer til jeres virksomhed, er store. Læs med videre her, hvis du ønsker inspiration til en dag med teambuilding i jeres virksomhed.

Hvad kan teambuilding gøre for jer?

Netop de aktiviteter, der udbydes på teambuildingskurser, fokuserer på at fremme samarbejde og fællesskab i grupper. Det er derfor et oplagt redskab til at ryste grupper af medarbejdere tættere sammen. Alle arbejdspladser er forskellige, og derfor er det også vigtigt at I finder lige præcis de muligheder, der passer allerbedst til jer. Der findes flere forskellige udbydere af kurser og teambuilding rundt omkring i landet, så undersøg markedet og bliv klogere på, hvilke muligheder der findes. Book en tid i dag, hvis du tænker, at dette kunne være noget for jer. Efter dagen, så kan det være en god ide at samle de erfaringer og den feedback som medarbejderne giver. Denne viden kan I bruge til fremtidens arrangementer.

Hvilke former for teambuilding findes der?

De forskellige udbydere af teambuildingskurser specialiserer sig til tider inden for bestemte former for teambuilding. Nogle udbydere har fokus på de udendørs, fysiske kurser og opgaver, hvor medarbejderne skal bruge deres fysik og løse opgaver ude i naturen. Andre udbydere har fokus på indendørskurser, hvor temaer som konfliktløsning og kommunikation er i fokus. Her får medarbejderne ofte tilegnet sig redskaber til at håndtere konflikt og samtidigt kunne arbejde effektivt sammen med andre mennesker. Uanset hvilke interesser I har, så kan I med sikkerhed finde frem til et kursus, der passer til jeres ønsker og fokuspunkter. Det er derudover også vigtigt at det er nemt for jeres medarbejdere at finde frem til lokationen.

Gør brug af eksperternes vejledning og kompetencer

Det at planlægge en dag med teambuilding, kan godt virke som en stor opgave. Det kræver at man sætter sig ned, og forbereder de behov og ønsker som virksomheden har. Det kan være behjælpeligt at spørge sig selv om hvilke mål der skal opfyldes, og derfor også hvilket formål som dagen med teambuilding har. Derefter er det meget relevant at tænke over hvilken form for gruppe af medarbejdere man planlægger for. Hvilke interesser har de, og hvordan kan dagen gøres interessant for alle både fagligt og socialt. Hvis der er noget som I er i tvivl om undervejs, så kan det være en god ide at tage kontakt til de eksperter, der findes på området. Disse eksperter sidder klar til at vejlede jer til den bedste løsning inden for teambuilding. 

Del artikel

Andre læser også