MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter sidste års succes: TEMPUR Sleep Store afholder stor søvnfestival

Af Redaktionen

Søvnen er noget af det vigtigste for at fungere og præstere om dagen. Men flere og flere giver sig i kast med dagen med et batteri, der kun er ladet halvt op.

Ifølge Store Manager hos Tempur Sleep Store i Odense, Camille Andreasen er der en grund til, at sundhedsstyrelsen er kommet med anbefaling til de voksne. Det er nemlig nu så skidt, at 49,7 % af danskerne sover for lidt eller for dårligt.

Derfor har TEMPUR® Sleep Store sat sig for en mission: De vil forbedre danskernes søvn.

Sidste år holdt de deres første søvnfestival , og i år gentager de succesen.

Lørdag den 25. maj fra 9-16 inviteres alle med nysgerrighed på søvn ind til en hyggelig dag, hvor der sættes fokus på vigtigheden af at sove godt.

I løbet af hele dagen kan du møde certificerede søvnvejledere, ligesom der også holdes forskellige aktiviteter, uddeles goodiebags og serveres baristakaffe, iskaffe og te – og hen på eftermiddagen også gratis is.

Alle aktiviteter er gratis, men yoga, søvnoplæg og ergonomisk oplæg forudsætter tilmelding.

Start dagen i zen

Dagen starter med morgenyoga i TEMPUR® Sleep Store på Vestergade 11..

Sabrina Fast fra Yogagården står for en yogasession, hvor deltagere på alle niveauer kan være med. Efterfølgende bydes der på snacks og en introduktion til TEMPUR®. Kom helt ned i kroppen og få en god start på dagen.

Du kan læse mere om tilmelding her.

“Der er en tendens til, at man sover bedre, når man har dyrket yoga. Derfor skal vi selvfølgelig starte dagen ud med det,” fortæller Store Manager, Camille Andreasen.

Kl. 10 åbner festivalen med goodiebags til de hurtigste og en kaffevogn med gratis baristakaffe, iskaffe og te.

“Tanken bag festivalen er at sætte søvn på dagsordenen og få startet en masse gode samtaler om, hvad søvnen kan bidrage med.

Der er så mange ting, man kan gøre for at sove bedre, og det kan være helt simpelt. Det er dét, vi gerne vil skabe bevidsthed omkring,” forklarer Camille Andreasen.

Rejs ind i søvnens univers

Når klokken rammer 11, vil I blive taget med på en rejse ind i søvnens univers af den certificerede søvnvejleder Anja Find, som har forberedt et hav af gode tips og er klar til at kaste lys over et emne, der er i alles interesse at give noget ekstra opmærksomhed.

Klokken 14 vil der være oplæg af fysioterapeut og osteopat Martin Nielsen Kraft om hvordan restitution gennem ergonomien kan forbedre velvære og forkorte skadesperioder.

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

“Søvn er en af deres grundpiller. For få år tilbage skilte man det ad, og snakkede kun fysiske øvelser. Der er flere, der er opmærksomme på, at når det handler om sundhed, restitution og vej til bedring. så er vi nødt til at snakke søvn,” fortæller Camille Andreasen.

Kl. 15 får I besøg af ismanden fra Hansens Is, som deler lækre is ud til gæsterne.

Tag din sovemakker med – eller en god ven eller veninde. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme selv.

Du kan finde flere detaljer og deltage i konkurrencen om en TEMPUR Pro® CoolQuilt madras i 90×200 ved at trykke ”deltager” på begivenheden og kommentere på konkurrenceopslaget i begivenheden, hvilken by du ønsker at hente præmien i. Du finder den her.

Del artikel

Andre læser også