MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lukker butikken i Rosengårdcentret: The & Idé rykker til centrum

Af Christina Frederiksen

Lige om lidt er det slut med at handle tøj, delikatesser og brugskunst hos The & Idé i Rosengårdcentret. Butikken, der netop har fejret 19 års fødselsdag, har valgt at flytte ud af centret og ind til centrum i stedet.

Og placeringen på den nye butik bliver så central, som det overhovedet kan lade sig gøre i Odense. The &  Idé kommer således til at ligge i Vestergade 19, lige ved Flakhaven. Og det glæder butiksbestyrer Jane Van Deurs.

“Vi jubler over, at vi skal flytte. Det glæder vi os så meget til. At komme ind til centrum, hvor det hele sker, bliver bare dejligt,” siger hun til MigogOdense.

The & Idé har fire butikker rundt om i landet og kan som sådan godt kaldes en lille kædebutik. Men for Jane Van Deurs er det netop følelsen af IKKE at være en kæde, der gør The & Idé til noget særligt.

Masser af gode tilbud til flyttesalg

“Vi er en lille, hyggelig butik, hvor man kan købe tøj, brugskunst, the, kaffe og chokolade. Det er dét, man kan få hos os. Vi har mange kunder, der kommer for at kigge på tøj men så får øje på vores the og chokolade i stedet, og så synes de, at det er dejligt, at man også kan få en masse delikatesser hos os,” siger Jane Van Deurs, der håber, at The & Idé med flytningen kommer tættere på flere kunder.

“Jeg tror, at vi får nogle andre kunder. At vi kommer ud til en ny og bredere kundegruppe simpelthen. Vi vil jo gerne ramme bredt i alderen 30 til 90 år,” siger Jane Van Deurs.

Den præcise dato for, hvornår The & Idé åbner i centrum ligger endnu ikke helt fast, men Jane Van Deurs regner ikke med, at der går længe.

“Jeg tør godt sige, at det bliver inden for 14 dages tid. Vi arbejder på højtryk for at få det til at ske. Og i den forbindelse kommer vi også til at holde flyttesalg frem til 1. september her i Rosengårdcentret med en masse gode tilbud,” siger Jane Van Deurs.

Hvad: The & Idé flytter i nye lokaler

Hvor: Vestergade 19, 5000 Odense C

Hvornår: Inden for 14 dage

Del artikel

Andre læser også