MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Foodhall melder ud: Lukker som madsted – genopstår som eventvenue

Af Christina Frederiksen
Foto PR
Foto PR

Rygterne har længe svirret.

Flere har bemærket, at udvalget af madboder i Thrige Hallerne har været begrænset, og det samme har været tilfældet med åbningstiderne.

Men nu er der nyt fra foodhallen, der åbnede tilbage i maj.

Tahir Siddique, der står bag Thrige Hallerne, fortæller til MigogOdense, at Thrige Hallerne nu lukker officielt som foodhall.

Til gengæld genopstår lokalerne som eventsted.

“Det har ikke gået godt for restauranterne. Vi kunne se, hvor det bar hen. Vi har overvejet forskellige muligheder men har heller ikke haft et ønske om at skrue priserne op. Så vi er blevet enige om at ændre retningen for Thrige Hallerne,” siger Tahir Siddique.

Den nye retning bliver altså som et eventsted, der kan bookes til diverse arrangementer – både af private, virksomheder og til forskellige events.

Kun én bod fortsætter

“Det er et fedt lokale, og placeringen, to minutter fra banegården og med 200 gratis parkeringspladser, er virkelig i top. Og så er det meningen, at der fremover skal afholdes koncerter, stand up, storskærms-arrangementer, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og så videre,” siger Tahir Siddique.

Hvad navnet på Odenses ny eventsted bliver, ligger stadig ikke fast.

“Navnet betyder rigtig meget, så det arbejder vi lidt på,” siger Tahir Siddique, der regner med, at Thrige Hallerne i sin nye form som eventsted står klar i løbet af februar.

“Vi har kun én bod åben nu. Det er caféen, Le Buzz. Den fortsætter, men alle de andre går vi stille og roligt i gang med at fjerne,” siger Tahir Siddique.

Stedet er allerede blevet booket til sit første event, og der er kommet flere forespørgsler på konfirmationsarrangementer, fortæller han.

Hvis man er interesseret i at leje Thrige Hallerne til sit næste arrangement, kan man kontakte stedet på info@thrigehallerne.dk.

Del artikel

Andre læser også