MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bo helt centralt i Odense: Nu er sidste etape af Tigergården klar til udlejning

Af Annoncør
Foto: Go'Bolig
Sådan kommer ejendommen til at se ud fra Østre Stationsvej, når renoveringen er helt færdig i 2022.
Foto: Go'Bolig Sådan kommer ejendommen til at se ud fra Østre Stationsvej, når renoveringen er helt færdig i 2022.

Hjørnet af Nørregade og Østre Stationsvej har de seneste år gennemgået en større fornyelse. I sommers flyttede de første lejere ind i den historiske ejendom, der står helt færdig til juni næste år.

Nu kan alle interesserede sikre sig en af de sidste boliger.

Drømmer du om at bo i centrum?

Drømmer du om at bo lige midt i Odense centrum, så er det en god ide at vende blikket mod Tigergården.

Udlejningsselskabet Go’Bolig har netop åbnet for udlejningen af tredje og sidste etape af de eftertragtede boliger, som er indehavere af en af byens absolut mest centrale placeringer.

Lejlighederne er totalrenoverede i en rå og industriel stil med tanke på bygningernes tidligere anvendelse som skofabrik. Det tidligere Tiger Sko ligger i dag fortsat navn til bygningen. Foto: Go’Bolig
Foto: Go’Bolig

Stor efterspørgsel på prisvenlige boliger

Hen over de seneste måneder er lejerne i de første 124 lejligheder flyttet ind, og Go’Bolig glæder sig til at tage imod endnu flere.

”Lejlighederne i Tigergården bliver rigtig godt modtaget af især byens unge. I de større byer er der stor efterspørgsmål på mindre lejligheder, der også kan betales, selvom man er studerende eller nyuddannet.

Her kan vi tilbyde boliger, der er nyrenoverede, helt centralt placeret og stadig til en fornuftig pris”, lyder det fra Sarah Nørgaard Magnusson, marketingchef hos Go’Bolig.

Lejlighederne er totalrenoverede i en rå og industriel stil med tanke på bygningernes tidligere anvendelse som skofabrik. Det tidligere Tiger Sko ligger i dag fortsat navn til bygningen. Foto: Go’Bolig

Den tredje og sidste etape af projektet er alle étværelses lejligheder på 27-35 m2. Udover en lejlighed med eget tekøkken og badeværelses har lejerne også adgang til en lækker gårdhave og flere store fællesrum, hvor beboerne kan mødes med vennerne eller studiegruppen.

Foto: Go’Bolig
Foto: Go’Bolig

Klar til studiestart

Netop de studerende er da også tænk særligt ind i boligernes udformning, lyder det fra Go’Bolig.

”Odense er en populær studieby med rekordmange optagende på byens videregående uddannelser. Selvom de studerende gerne vil bo billigt, ved vi af erfaring, at de ikke vil nøjes. Mange foretrækker et alternativ til kollegielivet med eget køkken og bad, elevator, nye vaskemaskiner og kort afstand til byen”, siger Sarah Nørgaard Magnusson.

Letbanen kommer til at køre lige fra lejlighederne til SDU på under 20 minutter. Butikker, spisesteder og alt andet, hvad byen har at byde på, kan nås på få minutter til fods.

Foto: Go’Bolig
Foto: Go’Bolig

Der er indflytning i lejlighederne 1. juni 2022. Alle interesserede kan sikre sig en bolig med det samme ved at kontakte Go’Bolig på tlf. 69607040. Det er ikke et krav, at lejer er studerende. Alle er velkomne.

Go’Bolig holder åbent hus tirsdag d. 26. oktober for alle, der ønsker at se ejendommen og stille spørgsmål til Go’Boligs udlejningskonsulenter.

Læs mere og book tid til åbent hus her:

Del artikel

Andre læser også