Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tigergården solgt: Rives ned og erstattes af boliger og butikker

Af Betina Vestergård Jepsen

Arkitektgruppen har netop købt Tigergården i det centrale Odense, og planerne er at erstatte bygningen med et nyt byggeri, der skal løfte hele området. Arkitektgruppen forventer, at det kommende byggeri kommer til at være 15.000 m2 stort og hovedsageligt indeholder boliger. Der vil dog også være enkelte butikker i stueetagen.

En del af en større forvandling

Ejendommen ligger centralt på hjørnet af Nørregade og Østre Stationsvej midt imellem ODEON og Odense Banegård, så det er en perfekt placering for både boliger og butikker. Desuden ligger ejendommen i forlængelse af Thomas B. Thriges Gade, der de senere år har gennemgået en stor forvandling under mottoet ”Fra gade til by”.

Arkitektgruppen ser frem til at komme i gang med byggeriet:

“Der er allerede gjort en del forarbejde, ligesom der er indledt en god dialog med kommunen om, hvad der er bedst for Odense. Udgangspunktet er solidt, beliggenheden er fantastisk, og nu afsætter vi betydelige ressourcer og bruger vores mangeårige erfaring med byudvikling til at finde den rigtige løsning for Tigergården. Det nye byggeri skal løfte hele området både arkitektonisk og funktionelt. Vi glæder os meget til at komme i gang med arbejdet,” siger Robin Feddern, der er adm. direktør i Arkitektgruppen.

Del artikel

Andre læser også