Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tim Christensen-album fylder 20 år: Tager på stor turné

Af Christina Frederiksen

Tim Christensens album, Honeyburst, fra 2003 indbragte adskillige store priser, solgte til firedobbeltplatin og leverede hele fem gedigne radiohits.

Så det er intet mindre end genkomsten af en musikalsk milepæl, når den danske musiker og sangskriver i anledning af albummets 20-årsjubilæum drager på den eksklusive Honeyburst 20th Anniversary Tour i efteråret 2023.

”Honeyburst er både min mest populære udgivelse, og min egen personlige favorit, så albummets 20-årsjubilæum er for mig en smuk anledning til at genbesøge det sammen med et publikum og samtidig lægge ny energi og dedikation i min solokarriere,” fortæller Tim Christensen.

Siden gendannelsen af Dizzy Mizz Lizzy i 2014 har han primært fokuseret på sin rolle som forsanger og komponist i den folkekære rocktrio.

Med Honeyburst 20th Anniversary Tour er det første gang i mere end 10 år, at Tim Christensen turnerer som solist med et band i ryggen – og vel og mærke ét, han personligt har sammensat til lejligheden.

Guitaristen Lars Skjærbæk har været Tim Christensens faste sidekick gennem hele solokarrieren, imens Anders Stig Møller har turneret med Dizzy Mizz Lizzy i nyere tid som keyboardspiller.

Fem bonusnumre

Og over for disse to står et par relativt uskrevne blade, nemlig bassisten Morten Ogstrup Nielsen (Town Portal, Tvivler, m.fl.) og trommeslageren Søren Høi (Michael Ellis, m.fl.).

Honeyburst 20th Anniversary Tour:

26.10 VIFTEN. Rødovre
27.10 MUSIKHUSET AARHUS
28.10 SKRÅEN ROYAL STAGE. Aalborg
02.11 EKSERCERHUSET. Fredericia
03.11 TINGHALLEN. Viborg
04.11 KULTURCENTER SKIVE
08.11 RINGSTED KONGRESCENTER
09.11 GJETHUSET. Frederiksværk
10.11 VEJLE MUSIKTEATER
11.11 JYSK MUSIKTEATER. Silkeborg
18.11 STORE VEGA. København
23.11 GIMLE. Roskilde
24.11 POSTEN. Odense
25.11 GODSET. Kolding
30.11 MANTZIUSLIVE. Birkerød
01.12 PORTALEN. Greve
02.12 MCH Herning Kongrescenter
07.12 TOBAKKEN. Esbjerg
08.12 VÆRKET. Randers
09.12 BORGERFORENINGEN SVENDBORG TEATER

”Rytmegruppen kommer fra undergrundsmiljøet og spiller i bands, jeg selv er stor fan af, og jeg beundrer dem begge og har længe haft lyst til at arbejde sammen med dem,” fortæller Tim Christensen om valget af de to mathrock-musikere.

”Samtidig glæder jeg mig meget til at se, hvad der sker med det gamle materiale, når vi fem – med hver vores baggrund – sammen skal give det nyt liv,” fortsætter han og lægger ikke skjul på sin begejstring over at skulle fyre op under numre som Whispering At The Top Of My Lungs, How Far You Go, JumpThe Gun, Surfing The Surface og ikke mindst balladen Right Next To The Right One.

I ledtog med nogle af landets dygtigste musikere.”

Koncerterne kommer til at bestå af Honeyburst-albummet i sin helhed samt diverse highlights fra Tim Christensens øvrige soloudgivelser.

I anledningen af jubilæet og turnéen bliver der genudsendt en frisk, remasteret udgave af Honeyburst-albummet, både som streaming og på vinyl.

Ovenikøbet med fem bonusnumre, hvoraf fire aldrig tidligere har været udsendt.

Datoen for genudgivelsen af albummet er ikke fastsat, men startskuddet til Honeyburst 20th Anniversary Tour går den 26. oktober 2023 og fortsætter et stykke ind i december.

Del artikel

Andre læser også