Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tip: Her kan du købe naturlig skønhedspleje i Odense

Af Redaktionen

I de seneste par år er der kommet meget fokus på, at man skal benytte sig af naturlige produkter, og ikke uden grund, da dette er det bedste for dig og din hud.

På denne måde slipper du for frygten om at udsætte dig selv og din krop for diverse parabener og kemikalier.

Står du derfor og mangler et sted, hvor du kan købe naturligt skønhedspleje i eller omkring Odense? Så har vi stedet netop til dig.

Bellabellacci

Denne virksomhed er lokalt placeret midt i Odense C og holder til på Ruggårdsvej.

Virksomheden har de bedste produkter inden for naturlig skønhedspleje. Her er alt naturligt og du behøver derfor ikke frygte farlige ting som parabener eller andre tilsætningsstoffer, som er dårlig for dig eller din hud.

Her er deres viden indenfor rene og naturlige produkter højt, og du kan derfor være sikker på, at du får de bedste produkter til netop dig.

Inspiration til dig

Ønsker du at begive dig ud i denne verden med naturlige produkter som er gode for dig, men ved ikke helt hvor du skal starte, så er der her et par fif.

Du kan starte med de produkter, som du ved du bruger mest til daglig, og starte med at skifte dem ud.

Dette er eventuel din dagcreme, bodylotion eller måske din parfume.

Alle disse produkter du bruger til daglig, kan nemlig være skadelige for dig, hvis du ikke benytter dig af produkter som er naturlige.

Så hvad end du står og mangler indenfor skønhedspleje, måske noget creme til din krop eller hud, eller en sulfatfri shampoo til dit hår, så kan du finde det hos Bellabellacci.

Deres udvalg er stort, og du kan klikke ind på deres hjemmeside og finde et hav af muligheder indenfor naturlig skønhedspleje.

Så skift dine potentielle skadelige skønhedsprodukter ud med den naturlige vare, og du er sikker på at blive fri for parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer.

Del artikel

Andre læser også