Tip: Vi har testet 2 nye værktøjer som giver dig mere tid i 2019

Skrevet af: Redaktionen

Vi har fundet og testet 2 nye værktøjer, som kan hjælpe dig med at skabe et større overblik og derved også sparre masser af tid i 2019.

Spar tid på indkøbet til aftensmaden

Flere og flere vælger i dag at handle mange af ugens dagligvarer ind, ved at bestille en måltidskasse, som de for leveret lige til døren. En måltidskasse, kan bestå af mange forskellige råvarer og når man har fundet den udbyder man gerne vil bruge, er det er så nemt at alle kan være med.

Men når det kommer til hvilken leverandør du skal vælge, kan det være svært at bevare overblikket, da der simpelthen er så mange forskellige udbydere af måltidskasser, som alle levere til forskellige områder og byer i Danmark.

Nu vi har fundet et super nemt værktøj, som kan hjælpe dig, nemlig ”Danskemaaltidskasser.dk”. På Danskemaaltidskasser.dk, skriver du bare dit postnummer samt, hvor mange personer du ønsker at få en måltidskasse til. Så vil du få vist, de muligheder der er for dig i din netop dit område.

Besøg Danskemaaltidskasser.dk i dag og find nemt og hurtigt din næste leverandør til lige præcis den måltidskasse der passer til dig og din familie.

Hvilken en er bedst eller hvilken en skal jeg købe?

Det er der nok mange som har spurgt sig selv om, når de skal ud og købe et nyt produkt. Der findes i dag tusindvis af produkter som ligner hinanden og næsten kan det samme. Derfor kan bruger mange mennesker flere timer på at søge nettet tyndt efter hvilken en der er bedst og/eller hvor det er billigst.

Det har vi nu fundet løsningen på.

Lige meget om du har et spørgsmål til hvilken bluetooth højtaler du skal købe på januar-udsalg, hvilken hårkur der er bedst og bruge til dit hår eller en helt tredje ting, så har Forbrugertest helt sikkert lavet en undersøgelse, som kan hjælpe dig med at bevare overblikket og finde ud af ’hvilken en der er bedst’.

Forbrugertest har lavet mere end 1000+ tests på utallige produkter. Du kan selv se alle de forskellige kategorier på Forbrugertests hjemmeside: Forbruger-test.dk

Forbrugertest har ikke kun testet hvilke produkter der har den bedste kvalitet inden for utallige kategorier, de giver også en prissammenligning fra de hjemmesider, som udbyder produktet. Så bliver det heller ikke nemmere eller hurtigere.

Vi ved i hvert fald godt hvor vi lige skal kigge, inden næste gang vi skal ud og købe et nyt produkt.

Bliv inspireret til lækker mad: Claus Meyer holder foredrag i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
PR foto: Tikko
PR foto: Tikko

Hvis man siger dansk madkultur, må man også sige Claus Meyer.

Den gastronomiske iværksætter har i mere end 30 år sat sit præg på den danske madkultur, bl.a. som vært på mere end 300 programmer på DR1 og som forfatter af 30 koge- og bagebøger.

Han er endvidere partner i den danske Michelin-restaurant Noma samt medejer af to andre Michelin-restauranter i New York.

Nu rejser han rundt i Danmark for at dele ud af sine erfaringer indenfor mad såvel som formålsorienteret virksomhed, og torsdag den 30. april fra kl. 19.00 til 21.00 kommer han til Magasinet i Odense.

Meyer vil i løbet af aftenen tale om sin lange karriere og også komme med konkrete idéer til, hvordan du med en minimal investering af tid og kroner, kan få et vidunderligt madliv, som fremmer din og planetens sundhed.

Fra Lolland til Frankrig

Det har bestemt ikke ligget i kortene, at Claus Meyer skulle blive så toneangivende indenfor den danske madscene, som han er blevet.

Som 18-årig forlod han, hvad han selv kalder et ”kulinarisk mørke” på Lolland for at tage til Frankrig.

Her mødte han et konditorægtepar i Gascogne, som åbnede hans øjne for mulighederne i maden, og siden da har han rejst rundt i hele verden for at realisere uforløste potentialer.

I 2010 stiftede Meyer fonden Melting Pot, som har til formål at forbedre livet og fremtidsmulighederne for udsatte mennesker med velsmag som våben.

Du kan købe billetter fra 299 kr hos Tikko.

Hvad: Claus Meyer foredrag – om at følge sit potentiale

Hvor: Magasinet, 5000 Odense C

Hvornår: 30. april, kl. 19.00-21.00

Mærkedagen skal fejres: Nyd en gratis Irish Coffee i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: PR
Foto: PR

Der er efterhånden en mærkedag for alverdens ting, og det gælder selvfølgelig også den populære drik Irish Coffee.

National Irish Coffee Day finder sted hvert år den 25. januar, og den dag kan du fejre lige her i Odense med din kaffeglade ven, for du kan nyde en gratis Irish Coffee mellem kl. 20.00 og 21.00 i Storms Pakhus.

I anledning af mærkedagen uddeles der gratis Irish Coffee til de første 100 personer, der kommer forbi Vakse Viggo mellem kl. 20.00 – 21.00

Historien om Irish Coffee

Den populære Irish Coffee, der oprindeligt blev serveret med den irske whiskey Tullamore D.E.W., stammer helt tilbage fra vinteren 1943/44.

Et fly måtte lande på vandet ved Foynes Lufthavn i Irland, og passagererne blev sejlet i små, åbne joller til lufthavnen, hvortil de ankom gennemkolde og forfrosne.

For at de hurtigt kunne få varmen og noget at styrke sig på, fik de serveret kaffe tilsat irsk whiskey.

En af passagerne takkede kokken for den vidunderlige kaffe og spurgte, om han brugte brasiliansk kaffe, men kokken svarede: “Nej, det er irsk kaffe!”

Irish Coffee blev den traditionelle velkomstdrink i lufthavnen, og da en journalist fortalte sin ven, ejeren af Buena Vista Cafe i San Fransisco, om den varme drik, skabte de den opskrift, vi kender i dag – med Tullamore D.E.W. whiskey, kaffe, sukker og letpisket fløde.

Den første levering af Tullamore D.E.W. whiskey til Buena Vista Cafe i San Francisco.

På Buena Vista Cafe serverer man stadig op til 2.000 Irish Coffees om dagen. Og de serverer den stadig med Tullamore D.E.W. – den originale whiskey til Irish Coffee.

Gældende betingelser

Der serveres én Irish Coffee per person i tidsrummet 15.00-16.00 d. 25. januar 2020.

Der er et begrænset antal, så der udskænkes efter først-til-mølle-princippet.

Hvad: Gratis Irish Coffee
Hvor: Vakse Viggo’s i Storms Pakhus
Hvornår: Kl. 20.00-21.00 d. 25. januar 2020

The Food Stall udvider: Åbner nyt sted i Odense

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

The Food Stall er blandt de mest populære steder i Odense, når det gælder frisksmurte sandwich og en stor bland selv salatbar.

De er allerede godt repræsenteret i Odense C i Magasin og i Odense Banegård Center. Nu har de så udvidet med endnu et sted.

Det er dog ikke helt en tro kopi af de to steder, de har inde i centrum.

Forleden åbnede The Food Stall nemlig en butik udelukkende med lækker frisk salatbar i Rosengårdcentret.

40 varianter af frisk salat

Man kan blande sin salat i ta’ selv baren, som er propfyldt med 40 varianter af frisk salat, økologiske grøntsager og rigelige mængder sprøde toppings og dressinger.

The Food Stall oplyser desuden, at man sparer 50 % en time før lukketid for at minimere madspild.

Her kan du få frisksmurte sandwich og blande din egen salat i deres store, lækre salatbar.

Salatbaren er åbnet i hjertet af Rosengårdcentret på Storetorv.