Tips: Find kjolen til en særlig begivenhed

Skrevet af: Martin Jørgensen

Du har sikkert stået i en situation, hvor du har været for sent ude, og du skal bruge en kjole til en særlig begivenhed. Du søger desperat efter, hvordan du kan finde gallakjoler, men du kan ikke helt gennemskue, hvor du skal starte henne.

Med disse tips kommer du hurtigt til at finde den helt rigtige kjole:

  • Tjek Instagram. Hvis du søger på et hashtag her, vil du få en masse resultater frem. Nu kan du se, hvad der er mulighed for derude.
  • Tjek Pinterest. Et andet populært socialt medie, når det kommer til den slags, er Pinterest, hvor du kan gemme en række billeder. Hvis det findes, er der en god sandsynlighed for, at du finder det her. Start her hvis du leder efter inspiration til f.eks. brudekjoler.
  • Gå i butikker. Her i Odense har vi masser af gode butikker, som du kan gå i for at kigge på kjoler til særlige lejligheder. Fordelen er her, at du ser kjolerne i virkeligheden og ikke kun på et billede. Hvis du er ude i sidste øjeblik, er en butik også din bedste mulighed.
  • Kig på nettet. Ja, her kan du nå at kigge i mange butikker på kort tid. I de fleste webshops kan du få hurtig levering, og du kan returnere dine kjoler gratis.
  • Spørg dine venner. Der er helt sikkert andre, som har stået i den samme situation som dig. Hvis du spørger på Facebook, får du mange henvendelser.

Find inspiration på gågaden

Hvis du går ned gennem gågaden, vil du også finde masser af inspiration. Oftest er den bedste metode, at man kommer ud og kigger i de mange tøjbutikker og ser, hvad der kan lade sig gøre. Der er et godt shoppingliv i Odense.

I butikkerne kan du altid vise dem nogle af de billeder, som du fandt på de sociale medier. Oftest hjælper butikker gerne med, hvor du kan købe det henne. Du kan også altid gå ind til en syerske og høre hende, hvad det vil koste, hvis de lavede drømmekjolen. Især hvis du skal have en bryllupskjole, kan dette være en god løsning. Her har du næppe noget mod at bruge lidt flere penge på din kjole, da det er en engangsfornøjelse.

Find billeder af andres bryllupper

I dag er det muligt at finde mange bryllupsbilleder på internettet, og derfor kan du hurtigt finde ud af, hvad der er populært og pænt. De fleste bloggere har delt, hvordan deres bryllupper har set ud. Det er spændende og sjovt at se dem, fordi de også gerne deler om følelsen bag kjolen.

Følelsen er ikke noget, man normalt før, når man bare ser et billede på Instagram eller Facebook. Det er også grunden til, at blogging stadigvæk er stort. Et andet sted er på YouTube, hvor der helt sikkert også er mange, der har vist deres kjoler og bryllup frem.

Du bør planlægge i god tid, da der er så mange billeder og inspiration derude.

Klog manøvre gør det muligt: Odense Blomsterfestival vender stærkt tilbage i 2020

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Odense Blomsterfestival
Foto: Odense Blomsterfestival

Odense Kommune skærer hårdt på budgettet til kulturen i Odense.

Det betyder blandt andet, at tilskuddet til Odense Blomsterfestival forsvinder, og det kunne have ramt den populære festival hårdt.

Men Odense Blomsterfestival bliver fremadrettet en del af H.C. Andersen Festival, og det betyder, at niveauet holdes også i 2020.

Det skriver Fyens.dk.

Har længe været i dialog

Man har længe været i dialog om at smelte de to festivaler sammen, og med kommunens spareplan, så var det en naturlig vej.

“Blomsterfestivalen er vigtig for byen, og ved at lægge de to festivaler sammen kunne vi spare 400.000 kroner på driftsomkostningerne.

Målet har været at optimere, så publikum får den bedste oplevelse, og det tror jeg på lykkes.

Vi vil gerne flytte lidt flere begivenheder fra blomsterfestivalen ind i ugen for HCA Festivals og prøve at sikre, at så meget af det, der bygges op, kan blive. Jeg synes, der opstår en sær tomhed under festivalen, når man fjerner blomsterdekorationerne,” siger festivaldirektør i H.C. Andersen Festivals Peter Bøgholm til Fyens.

Foto: CurlyCurlyDK

Kronprinsesse Mary som protektor

Odense Blomsterfestival har også en høj stjerne i det danske kongehus.

De seneste syv år siden 2012 har Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary været protektor for Odense Blomsterfestival.

De seneste år har hun også prioriteret at komme til Odense for at åbne Blomsterfestivalen.

Siden 1999 har vi år efter år haft den smukke og populære blomsterfestival her i Odense.

Hvert år i august forvandles det centrale Odense til én stor urban have med fortryllende blomstermiljøer.

Op mod 240.000 gæster besøger hvert år Odense for at beundre de mange blomsterudsmykninger i byen. Man estimerer, at der i alt bruges omkring 100.000 blomster under festivalen.

Fejrer 160 års fødselsdag: Albani inviterer til gratis brunsviger og jubilæumsøl

Skrevet af: Redaktionen
De to nye øl fra Albani
De to nye øl fra Albani

Er der noget, vi er stolte af her i Odense, så er det OB, Albani og brunsvigeren.

Så det giver sig selv, at Albani skal fejres, når man officielt fejrer 160 års fødselsdag om små tre uger.

Den 7. november 1859 satte Theodor Schiøtz den første bryg over på Albani og grundlagde dermed det der skulle blive fynboernes foretrukne bryggeri i generationer.

Det fejres selvfølgelig på nøjagtig samme dato, her 160 år senere, hvor Albani Bryggerierne inviterer til gratis brunsviger og jubilæumsøl.

Det hele foregår torsdag den 7. november 2019 kl. 16.00 – 21.00 på Anarkist – Beer & Food Lab.

Gratis brunsviger, rundvisning og ølsmagning

Her er der gratis fødselsdagsbrunsviger til de 300 første gæster samt en jubilæumsøl. Derudover kan man for en 50’er komme med på en eksklusiv rundvisning på Albani, hvor billetten naturligvis også inkluderer en valgfri øl.

Fødselsdagen rundes af en med en spændende ølsmagning, som man også kan deltage i for en rund 50’er.

Ølsmagning med brygmester Daniel Bjørk fra kl. 19.00 – 21.00: Daniel tager jer med på en smagfuld rejse ud i nørderi om øl, når han dykker ned i Albanis jubilæumsbryg, Anarkists og øllets historie samtidig med, at der smages på et udvalg af spændende øl brygget på bryggeriet i Odense.

Arrangørerne melder om begrænsede antal pladser.

Du kan booke plads til rundvisning via dette link

Du kan booke plads til ølsmagning via dette link

Udsolgt i flere byer: Lars Hjortshøj kommer til Odense med nyt one-man show

Skrevet af: Michael Qureshi

Lars Hjortshøj har rundet de 50 år, og er ikke længere tv-vært i bedste sendetid.

Men han har stadig et brandvarmt navn, hvilket man kan se på billetsalget til hans nuværende Danmarksturné.

Hjortshøj er rundt i hele landet med sit nye One-man show “Plan B”, hvor der er udsolgt i byer som Aalborg, Esbjerg og i København.

I november kommer den erfarne komiker så til Odense over to dage på Magasinet. Det sker fredag d. 19. november og lørdag d. 20. november, og der er stadig billetter i salg til showet.

Har solgt huset og købt sportsvogn

Hjortshøj er de seneste år især kendt for sin rolle i Klovn-serien samt filmene af samme titel.

Lars Hjortshøj har en Plan B. Et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

Siden dengang har Lars rundet de 50, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn og natklub – og er helt klar til et storbyliv i sus og dus.

Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra! Hvis ikke det lykkes, så har Lars Plan B klar.

“Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis.

Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet.

Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet,” siger Lars Hjortshøj om hele temaet for showet.

Hvad: Lars Hjortshøj – Plan B
Hvornår: Fredag d. 22. november og lørdag d. 23. november
Hvor: Magasinet
Billetter her