MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips: Find kjolen til en særlig begivenhed

Af Annoncør

Du har sikkert stået i en situation, hvor du har været for sent ude, og du skal bruge en kjole til en særlig begivenhed. Du søger desperat efter, hvordan du kan finde gallakjoler, men du kan ikke helt gennemskue, hvor du skal starte henne.

Med disse tips kommer du hurtigt til at finde den helt rigtige kjole:

  • Tjek Instagram. Hvis du søger på et hashtag her, vil du få en masse resultater frem. Nu kan du se, hvad der er mulighed for derude.
  • Tjek Pinterest. Et andet populært socialt medie, når det kommer til den slags, er Pinterest, hvor du kan gemme en række billeder. Hvis det findes, er der en god sandsynlighed for, at du finder det her. Start her hvis du leder efter inspiration til f.eks. brudekjoler.
  • Gå i butikker. Her i Odense har vi masser af gode butikker, som du kan gå i for at kigge på kjoler til særlige lejligheder. Fordelen er her, at du ser kjolerne i virkeligheden og ikke kun på et billede. Hvis du er ude i sidste øjeblik, er en butik også din bedste mulighed.
  • Kig på nettet. Ja, her kan du nå at kigge i mange butikker på kort tid. I de fleste webshops kan du få hurtig levering, og du kan returnere dine kjoler gratis.
  • Spørg dine venner. Der er helt sikkert andre, som har stået i den samme situation som dig. Hvis du spørger på Facebook, får du mange henvendelser.

Find inspiration på gågaden

Hvis du går ned gennem gågaden, vil du også finde masser af inspiration. Oftest er den bedste metode, at man kommer ud og kigger i de mange tøjbutikker og ser, hvad der kan lade sig gøre. Der er et godt shoppingliv i Odense.

I butikkerne kan du altid vise dem nogle af de billeder, som du fandt på de sociale medier. Oftest hjælper butikker gerne med, hvor du kan købe det henne. Du kan også altid gå ind til en syerske og høre hende, hvad det vil koste, hvis de lavede drømmekjolen. Især hvis du skal have en bryllupskjole, kan dette være en god løsning. Her har du næppe noget mod at bruge lidt flere penge på din kjole, da det er en engangsfornøjelse.

Find billeder af andres bryllupper

I dag er det muligt at finde mange bryllupsbilleder på internettet, og derfor kan du hurtigt finde ud af, hvad der er populært og pænt. De fleste bloggere har delt, hvordan deres bryllupper har set ud. Det er spændende og sjovt at se dem, fordi de også gerne deler om følelsen bag kjolen.

Følelsen er ikke noget, man normalt før, når man bare ser et billede på Instagram eller Facebook. Det er også grunden til, at blogging stadigvæk er stort. Et andet sted er på YouTube, hvor der helt sikkert også er mange, der har vist deres kjoler og bryllup frem.

Du bør planlægge i god tid, da der er så mange billeder og inspiration derude.