Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips: Kom godt i form i Odense

Af Redaktionen

Har du mod på at tage en ny udfordring op, nå resultater eller prøve kræfter med en ny sportsgren, så er der nok at tage fat på, hvis du bor i Odense.

Der er nemlig et væld af muligheder, når det kommer til sport og motion i Odense, som efterhånden er blevet en by fyldt med nye virksomheder og spændende sportsmuligheder.

Vi giver dig den ultimative guide til, hvordan du som beboer i Odense nemt kan komme i topform uden at skulle bevæge dig uden for byens grænser.

Så er der ikke nogen undskyldning for at komme i gang.

Hvilken sport er du til?

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvad du gerne vil og hvordan.

Har du nogle bestemte mål, eller vil du bare gerne være mere aktiv, så er det noget af det, der kommer til at afgøre, hvad du skal tage hul på.

Vil du bare gerne i gang med at træne, så er det oplagte valg at tage i et af byens gode fitnesscentre, der byder på en række forskellige hold, så du bare skal møde op og være med. På den måde er det nemt og bekvemt for dig som deltager, og du skal bare være klar til en time med sved på panden og ømme muskler bagefter.

Er du til løb, så kan du nemt melde dig ind i en af byens mange løbeklubber og løbe sammen med en masse andre, der også elsker en god løbetur.

Få det rigtige udstyr

Det er også vigtigt, at du er klædt godt på, når du skal til at komme i form.

Du skal heldigvis ikke bevæge dig særligt langt for at finde det helt rigtige sportstøj, og køb fra start noget i god kvalitet. For du finder virksomheden cooltights.dk i Odense, som er en webshop med sports tights fra alle de bedste mærker.

Fordelen ved at købe hos dem er, at du altid kan kigge forbi kontoret, hvis der skulle være det mindste. Og så er det altid dejligt at støtte de lokale virksomheder.

Sæt dig nogle delmål

Det er oftest vigtigt, at du ved, hvorfor du går i gang med at træne.

At komme i form er et mål i sig selv, men hvornår er du i form, og hvad er formålet med det? Sæt dig nogle delmål, så du undervejs kan sætte flueben ved dem.

På den måde bibeholder du din motivation for at blive endnu bedre, og så kan du følge med i, hvor stor en forskel din træning gør i din hverdag.

Vil du tabe dig, så skal du sørge for, at dine mål er realistiske i forhold til både hverdagens stramme tidsplan og eventuelle kostændringer.

Gør det til en del af livet

Og nu hvor du er i gang, så kan du lige så godt fortsætte. For motion gør noget godt ved vores krop, og bare to gange om ugen vil gøre en markant forskel i forhold til både dit humør, energi og din krop.

Hold den gode linje, og sørg for, at det samtidig er sjovt for dig at komme afsted. For lysten er hele drivkraften bagved succes.

Del artikel

Andre læser også