Tips: Kom godt i form i Odense

Skrevet af: Redaktionen

Har du mod på at tage en ny udfordring op, nå resultater eller prøve kræfter med en ny sportsgren, så er der nok at tage fat på, hvis du bor i Odense.

Der er nemlig et væld af muligheder, når det kommer til sport og motion i Odense, som efterhånden er blevet en by fyldt med nye virksomheder og spændende sportsmuligheder.

Vi giver dig den ultimative guide til, hvordan du som beboer i Odense nemt kan komme i topform uden at skulle bevæge dig uden for byens grænser.

Så er der ikke nogen undskyldning for at komme i gang.

Hvilken sport er du til?

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvad du gerne vil og hvordan.

Har du nogle bestemte mål, eller vil du bare gerne være mere aktiv, så er det noget af det, der kommer til at afgøre, hvad du skal tage hul på.

Vil du bare gerne i gang med at træne, så er det oplagte valg at tage i et af byens gode fitnesscentre, der byder på en række forskellige hold, så du bare skal møde op og være med. På den måde er det nemt og bekvemt for dig som deltager, og du skal bare være klar til en time med sved på panden og ømme muskler bagefter.

Er du til løb, så kan du nemt melde dig ind i en af byens mange løbeklubber og løbe sammen med en masse andre, der også elsker en god løbetur.

Få det rigtige udstyr

Det er også vigtigt, at du er klædt godt på, når du skal til at komme i form.

Du skal heldigvis ikke bevæge dig særligt langt for at finde det helt rigtige sportstøj, og køb fra start noget i god kvalitet. For du finder virksomheden cooltights.dk i Odense, som er en webshop med sports tights fra alle de bedste mærker.

Fordelen ved at købe hos dem er, at du altid kan kigge forbi kontoret, hvis der skulle være det mindste. Og så er det altid dejligt at støtte de lokale virksomheder.

Sæt dig nogle delmål

Det er oftest vigtigt, at du ved, hvorfor du går i gang med at træne.

At komme i form er et mål i sig selv, men hvornår er du i form, og hvad er formålet med det? Sæt dig nogle delmål, så du undervejs kan sætte flueben ved dem.

På den måde bibeholder du din motivation for at blive endnu bedre, og så kan du følge med i, hvor stor en forskel din træning gør i din hverdag.

Vil du tabe dig, så skal du sørge for, at dine mål er realistiske i forhold til både hverdagens stramme tidsplan og eventuelle kostændringer.

Gør det til en del af livet

Og nu hvor du er i gang, så kan du lige så godt fortsætte. For motion gør noget godt ved vores krop, og bare to gange om ugen vil gøre en markant forskel i forhold til både dit humør, energi og din krop.

Hold den gode linje, og sørg for, at det samtidig er sjovt for dig at komme afsted. For lysten er hele drivkraften bagved succes.

Kendt fra succesprogram: Mikkel Beha gæster snart Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Mikkel Beha blev først kendt i den brede befolkning som vært på TV 2’s Go’ Aften Danmark program.

Siden erobrede han og familien for alvor danskernes hjerter med tv-programmerne “Kurs mod fjerne kyster”. Nu kan du snart opleve Mikkel Beha fortælle spændende historier lige her i Odense.

Det sker mandag d. 6. maj i ODEON, og hovedparten af billetterne er revet væk. Men der er stadig billetter tilbage.

På aftenen fortæller Mikkel også om familiens seneste projekt, hvor sejlskibet Havana er skiftet ud med motorskibet Wallenberg.

Denne gang går rejsen mod Norge, Færøerne, Island og Grønland – og det hele bliver til en ny tv-serie, der bliver vist på TV2.

Fortæller den ærlige historie

Når Mikkel går på scenen er det ikke bare med postkortskønne billeder og glade sømandsanekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, kaptajn og fortæller.

I foredraget Mikkel og Den store Verden, fortæller Mikkel om familiens rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.

Siden Mikkel har kunne tage sine allerførste skridt er mange af dem blevet taget i jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på.

Det er bl.a. disse samlede oplevelser Mikkel vil dele med os på denne aften.

Mikkel Behas far er den berømte eventyrer Troels Kløvedal, der gik bort sidste år.

Mod strømmen – nye eventyr på ny båd i det kolde nord

Den røde tråd på aftenen – og i hans eget liv – er FRIHED.

Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for, og Mikkel fortæller om, hvordan han og familien har gjort op med autoriteter, på papiret taget mange ufornuftige beslutninger og er gået imod strømmen, for netop at holde fast i friheden.

“Friheden har ingen omkostninger, men er for mig en ren og klog investering i det gode liv,” siger
Mikkel Beha

I foredraget løfter Mikkel som sagt også sløret for familiens nye planer, og fortæller om drømmen om at sejle i den hvide nordlige verden i familiens nye skib Wallenberg.

Hvad: Mikkel Beha foredrag
Hvor: ODEON
Hvornår: Mandag d. 6. maj kl. 19
Billet-info

Så skal der stemmes: Fynsk ishus i finalen om Danmarks bedste ishus

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto: Forsvarende mestre Guf & Kugler laver den her is på 34 cm
Arkivfoto: Forsvarende mestre Guf & Kugler laver den her is på 34 cm

Det er i den grad is-vejr i disse påskedage med tocifrede plusgrader.

Derfor er det også passende at kigge nærmere på, hvem der er Danmarks bedste ishus.

I 2018 landede Guf & Kugler med deres is-hus i Nibe i Nordjylland titlen som Danmarks bedste.

Over 57.000 stemte på opdagdanmark, som efter en gyserafslutning sendte titlen til det nordjyske.

Nu er turen kommet til at finde Danmarks Bedste Ishus 2019. Konkurrencen har kørt i lidt over en måned.

Et enkelt fynsk ishus blandt de 10 bedste

Den første del af afstemningen gik på at finde de regionale vindere, som så røg videre i et finale-felt.

Nu er man så nået til et finale-felt, hvor et enkelt fynsk ishus har sneget sig med i finalen.

Ikke overraskende er der her tale om Vaffelhuset i Kerteminde. Lige nu er der dog langt op til førstepladsen, hvor Isvaflen i Ribe ligger suverænt 1’er i afstemningen.

Der skal bruges stemmer

Knap så godt går det for vores fynske venner, som skraber bunden i finalen. Så der er brug for alle de stemmer, der kan trækkes.

“Efter nogle virkelig spændende regionale afstemninger har vi fundet årets 10 finalister.

Fra 12. april kl. 8.00 til 23. april kl. 12.00 kan du afgive én stemme på det ishus, du mener skal være Danmarks Bedste Ishus 2019,” skriver Opdagdanmark i en pressemeddelelse.

Sandsynligvis for at undgå snyd med online-afstemning er det i denne omgang udelukkende sms’er der tæller som stemmer.

Du kan hjælpe Guf & Kugler med at vinde titlen som Danmarks bedste ishus 2019 ved at stemme lige her

Fed kombi: Trendy dansk skomærke gæster Odense på kunstgalleri

Skrevet af: Michael Qureshi

Sig navnet Roccamore, og de fleste kvinder vil lovprise det danske high-end skomærke.

Kvinder elsker stiletter, men det er ikke altid en drøm at gå rundt i dem en hel dag. Der kan man godt få ømme fødder.

Men Roccamore har formået at kombinere lækkert design med komfort. Skoene produceres i Italien med en speciel “opskrift” lavet her i Danmark.

Hemmeligheden bag Roccamores sko er SÅLEN, som er designet i stødabsorberende latex, som former din fod anatomisk korrekt og støtter den på bedst mulige måde.

Hver enkelt sko er håndlavet fra yderst til inderst og er designet til dine fødder.

Tager på forårs-tour

Roccamore har en fysisk butik i København. Men nu tager de på en forårs-tour rundt omkring i de store danske byer. Endnu mere utraditionelt har de valgt at alliere sig med Galleri Sandberg.

På den anden side kan man sagtens argumentere for, at stilletter er kunst.

Roccamore kommer endda hele to dage i træk i Odense som eneste by på den foreløbigt planlagte tour. Her kommer de med stort set hele deres kollektion af stiletter i mange forskellige farver og størrelser.

Finder du den perfekte sko, men er din størrelse revet væk, så lover Roccamore, at de nok skal være behjælpelig med at skaffe den online.

Vi har tidligere skrevet om Galleri Sandberg, der åbnede i Odense i 2017 og siden er blevet et af Odenses mest attraktive gallerier. Du kan læse mere om Galleri Sandberg her.

Hvad: Roccamore on Tour
Hvor: Galleri Sandberg, Ny Vestergade 2 C
Hvornår: Fredag d. 3. maj og lørdag d. 4. maj
Man skal booke en gratis billet for at deltage i arrangementet – her kan man også booke sig ind på forskellige tidspunkter

Tjek det ud på billet-linket her