MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips og tricks til dig der snart skal flytte 

Af Redaktionen

Som vi alle ved, er Odense en af Danmarks største byer.

I sådan en by bor der i dag lige knap 180.000 mennesker, hvor mange af dem er studerende.

En by så rig på mennesker kræver mange boliger. Ofte er det lejligheder eller små byhuse der bliver benyttet af, og de steder hænger ikke på træerne.

Derfor ender mange også i den situation, at man er nødt til at flytte fra sted til sted, og ikke altid har en permanent base.

Sådanne situationer kender mange, og mange kender også stressen der hører hertil. Derfor er der her tre tips til, hvordan man nemmest kan flytte og holde øjeblik imens. 

Tip nummer et: Overvej en container

At hoppe fra bolig til bolig kan være svært, og ofte kan man stå i den situation, at man er nødt til at sove hos familie og venner i et par måneder, mens man venter på en ny bolig.

I denne sammenhæng kan det være en fordel at overveje et container leje. Ved at leje en container i en kortere periode får du mulighed for at have alle dine møbler samme sted i en tryg og tør opbevaring.

Det kan også være en god løsning, hvis du blot er nødt til at bygge om i hjemmet, og skal have et sted til møblerne derfra.

Faktisk findes der også hos www.alphacontainers.dk flyttecontainere, hvor aftalen er skræddersyet til en flytteprocess.

Dette er ofte også billigere end at benytte sig af almindelige flyttemænd. Hos Alpha Containers er der også mulighed for at benytte sig af overvågede depoter.  

Tip nummer to: Husk fokus og overblik

En flytning kan være en meget stressfuld periode. For at mindske stressen kan et godt råd være at skabe et bedre overblik. Det kan gøres ved at have lister skrevet ned.

Disse lister kan omhandle rum, hvornår de skal pakkes ned, hvor de skal hen, og hvem der skal gøre det.

Ved at få ting ned på papir kommer der overblik, og ikke mindst en skriftlig aftale mellem de parter der er involverede. Derfor er tippet: lav lister der hvor lister laves kan.  

Tip nummer tre: Få sorteret i det gamle 

Når man alligevel skal flytte, kan man se sit snit til at få ryddet op.

Virkelig få overvejet, hvilke møbler og ting der skal med videre til den nye bolig. Det kan for eksempel være, når der skal gennemgås tøj. Om man virkelig har brug for alt det tøj der bor inde bagerst i skabet.

Det kan også være, alt det som bor på loftet, og som man helt har glemt, at man ejer. En flytteproces får ofte folk til at finde alle de ting frem, som man over tiden har glemt.

Et godt tip er, at hvis man har glemt alt om tingene, så betyder de nok ikke særligt meget for en.

Her kan det være en fordel i stedet at lade de ting komme videre til andre. At smide dem til genbrugsbutikken eller på genbrugspladsen, så andre kan få gavn af dem i stedet.