Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips til alle de nye trends: Kæmpe bryllupsmesse i weekenden

Af Betina Vestergård Jepsen
Fra en af Bryllup.dk's tidligere bryllupsmesser.
Fra en af Bryllup.dk's tidligere bryllupsmesser.

Drømmer I om det helt store slotsbryllup?

Eller er I mere til et lille intimt bryllup for de nærmeste? Uanset hvilken model man hælder til, er der hjælp at hente på søndag den 14. januar, hvor der afholdes stor bryllupsmesse i Odense Congress Center.

Messen foregår fra klokken 11-16, og dem der kigger forbi kan man se frem til en romantisk og inspirerende dag.

Inspiration til alt fra kjolen til bryllupsrejsen

På messen er der ca. 50 udstillere fra hele Fyn samt flere fra Jylland og Sjælland, som man måske slet ikke kendte til. Syv af dem udstiller flotte brudekjoler, men man kan f.eks. også få inspiration til gommens tøj, maden, bryllupskagen, fotografen, bryllupsrejsen, musikken og bryllupslokationen.

Det er den perfekte mulighed for i ro og mag at få et overblik over alle leverandørerne til drømmebryllupet.

Der afholdes desuden to modeshows, som giver inspiration til tidens nyeste tendenser inden for brudekjoler, herretøj, blomster hår og make-up, så man kan få det helt rigtige look til brylluppet i 2018. Derudover vil der være en masse messetilbud, smagsprøver og særlige events.

Foto: Carolina Segre og Bryllup.dk.

Her er de hotteste bryllupstendenser i 2018

Messen er arrangeret af Bryllup.dk, som afholder bryllupsmesser i hele landet. Vi tog en snak med deres chefredaktør- og arrangør Tina Lemming om bryllupstendenserne i 2018:

“Kort sagt er tendenserne i år, at brylluppet skal være individuelt og fokusere på det nære, og festen skal afspejle parret. Derfor ser vi også mange “Do It Yourself”-kreationer til bryllupperne for tiden, og bryllupskagen afspejler ofte festens tema.

Også brudekjolen og gommens outfit, er i dag er meget individuelt. Alt er simpelthen tilladt! Generelt er Boho-bryllupper meget in, hvor det hele ser ud til at være lidt “tilfældigt/loose”, men hvor det bestemt ikke er det,” fortæller Tina.

Foto: Carolina Segre og Bryllup.dk.

Selfies er et hit

Ifølge Tina er et af de helt store hit ved tidens bryllupsfester også de såkaldte “Myselfie“-stationer. Det er et fotostativ, som kan lejes til festen, så gæsterne frit kan gå derhen og tage sjove billeder i løbet af aftenen. Efter bryllupsfesten fremsendes alle billederne til brudeparret digitalt. Myselfie vil være at finde på messen, hvor det også er muligt at få taget billeder.

Foto: https://www.facebook.com/myselfiedk/

Vil du med?

Billetter til bryllupsmessen koster 60 kr., hvis du køber dem online, og 80 kr., hvis du køber dem i indgangen. Billetprisen er inkl. de nye magasiner af “Bruden” og “Gommen”, og børn t.o.m. 15 år er gratis i følgeskab med en voksen.

Del artikel

Andre læser også