Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips til den fede garderobe

Af Redaktionen

4 tips til en god og funktionel garderobe 

Du kender måske også det med, ikke at have noget at tage på, selvom skabet bugner med tøj. Mange bliver aldrig tilfredse med deres garderobe, og går derfor altid på jagt efter nyt. Man står ofte tilbage med en masse fejlkøb, og man ender med en masse man aldrig får brugt. I disse klimatider, er vi ved at gøre op med de forbrugsmønstre, vi tidligere har haft. Dette gælder også, når det kommer til tøj. klimaet kan derfor også spille en rolle, når vi skal opbygge en god og funktionel garderobe, der holder i mange år frem, uden at vi hele tiden skal ud og købe nye ting. Andre ønsker måske bare at få mere glæde af deres garderobe. Ved at følge disse 4 principper, er det muligt at få garderobeglæden tilbage og samtidig undgå flere tøjkriser. 

Vælg kvalitet

Det første skridt at have for øje, når man skal opbygge en god og funktionel garderobe, er at købe tøj i god kvalitet, der holder i flere sæsoner. I stedet for at falde for de billige nye trends hver gang, så forsøg at opgradere dine basisting til en bedre kvalitet. Hos Tryde Andrés kan du blandt andet købe tøj fra 2-biz, der laver tøj af høj kvalitet, som du kan få glæde af mange år frem – her er noget for enhver smag. 

Anvendelighed og funktionalitet 

Når man skal opbygge den perfekte garderobe, skal man ikke kun vælge tøjet, bare fordi det er flot, men det er vigtigt at det også er funktionelt – du skal kunne føle dig tilpas i det tøj du tager på. Når du køber nyt tøj, så sørg for at tøjet matcher på kryds og tværs, så du på den måde kan skabe flere outfits. En regel du kan huske på, når du står i butikken og skal købe nyt tøj, er at spørge dig selv “passer denne top med mindst 3 ting i min garderobe?”. 

Find din stil 

Det kan være svært at finde ud af hvad ens stil er. De sociale medier, som instagram og pinterest kan være et godt sted at finde inspiration, hvis du er i tvivl om hvad du kan lide. Sørg for at gemme de billeder du finder i en inspirationsmappe, som du altid kan gå tilbage til, for at danne overblik. Her gælder det bare om at eksperimentere lidt og prøve en masse forskellige stilarter af. 

Lav en plan 

Når du har ryddet op i dit skab, så begynd at lave en plan for, hvilke stykker tøj du mangler, for at din garderobe er fuldendt. Afgør med dig selv, hvor mange stykker tøj du skal have af hver kategori. Hvis du f.eks. går meget i kjole til hverdag, kan du tilføje flere kjoler osv. Man skal huske på at, opbygge en god og funktionel garderobe tager tid, og kræver en vis portion tålmodighed, fordi man skal lede længe efter det helt rigtige. 

 

Del artikel

Andre læser også