Tips til den fede garderobe

Skrevet af: Redaktionen

4 tips til en god og funktionel garderobe 

Du kender måske også det med, ikke at have noget at tage på, selvom skabet bugner med tøj. Mange bliver aldrig tilfredse med deres garderobe, og går derfor altid på jagt efter nyt. Man står ofte tilbage med en masse fejlkøb, og man ender med en masse man aldrig får brugt. I disse klimatider, er vi ved at gøre op med de forbrugsmønstre, vi tidligere har haft. Dette gælder også, når det kommer til tøj. klimaet kan derfor også spille en rolle, når vi skal opbygge en god og funktionel garderobe, der holder i mange år frem, uden at vi hele tiden skal ud og købe nye ting. Andre ønsker måske bare at få mere glæde af deres garderobe. Ved at følge disse 4 principper, er det muligt at få garderobeglæden tilbage og samtidig undgå flere tøjkriser. 

Vælg kvalitet

Det første skridt at have for øje, når man skal opbygge en god og funktionel garderobe, er at købe tøj i god kvalitet, der holder i flere sæsoner. I stedet for at falde for de billige nye trends hver gang, så forsøg at opgradere dine basisting til en bedre kvalitet. Hos Tryde Andrés kan du blandt andet købe tøj fra 2-biz, der laver tøj af høj kvalitet, som du kan få glæde af mange år frem – her er noget for enhver smag. 

Anvendelighed og funktionalitet 

Når man skal opbygge den perfekte garderobe, skal man ikke kun vælge tøjet, bare fordi det er flot, men det er vigtigt at det også er funktionelt – du skal kunne føle dig tilpas i det tøj du tager på. Når du køber nyt tøj, så sørg for at tøjet matcher på kryds og tværs, så du på den måde kan skabe flere outfits. En regel du kan huske på, når du står i butikken og skal købe nyt tøj, er at spørge dig selv “passer denne top med mindst 3 ting i min garderobe?”. 

Find din stil 

Det kan være svært at finde ud af hvad ens stil er. De sociale medier, som instagram og pinterest kan være et godt sted at finde inspiration, hvis du er i tvivl om hvad du kan lide. Sørg for at gemme de billeder du finder i en inspirationsmappe, som du altid kan gå tilbage til, for at danne overblik. Her gælder det bare om at eksperimentere lidt og prøve en masse forskellige stilarter af. 

Lav en plan 

Når du har ryddet op i dit skab, så begynd at lave en plan for, hvilke stykker tøj du mangler, for at din garderobe er fuldendt. Afgør med dig selv, hvor mange stykker tøj du skal have af hver kategori. Hvis du f.eks. går meget i kjole til hverdag, kan du tilføje flere kjoler osv. Man skal huske på at, opbygge en god og funktionel garderobe tager tid, og kræver en vis portion tålmodighed, fordi man skal lede længe efter det helt rigtige. 

 

Masser af retro- og loppefund: Kom til kæmpe loppemarked i weekenden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Det store loppemarked i Storms Pakhus er altid et tilløbsstykke i Odense.

Hvert eneste år trækker tusinder ned til Odense Havn for at gøre retro- og loppefund.

Inden sæsonen slår om og loppemarkedet kan rykke udenfor, afholdes det kæmpestore genbrugs- og retromarked inde i pakhuset.

Det bliver mere præcist den kommende weekend, søndag den 2. februar kl. 11.00.

Ryd ud i skabet

Der bliver masser af stande på det store genbrugs- og retromarked, og man kommer helt sikkert til at finde noget retroguld.

Skulle man selv sidde derhjemme og trænge til at få ryddet ud i skabet eller af børnenes legetøj, så kan man også booke en stand til Odense Loppemarked.

Det sidste indendørs loppemarked bliver den 1. marts.

Læs mere her.

Hvad: Odense Loppemarked i Storms Pakhus

Hvor: Storms Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense

Hvornår: 2. februar, kl. 11.00

Burgere, bajere og football: Kom til Super Bowl-event i Arkaden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Næste weekend kan vi endnu engang se frem til en af verdens største sportsbegivenheder, når den 54. udgave af Super Bowl finder sted på Hard Rock Stadium i Florida.

Den amerikanske nationalsport tiltrækker stadig flere og flere fans kloden rundt, og er du én af dem, behøver du heldigvis ikke tage hele vejen til Guds eget land for at opleve den helt rette stemning.

Arkaden Street Food afholder et brag af en Super Bowl-event og inviterer alle interesserede til en fantastisk aften/nat med burgere, bajere og chicken tenders i bedste amerikanske stil.

catch dine kammerater og tackle din vej ned til Arkaden til en aften fyldt med amerikansk fodbold.

Storskærm og mad hele natten

Arkaden sender direkte fra Hard Rock Stadium i Miami hele aftenen og natten, inkl. optakt, show og finale-kampen, som står mellem legendariske San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs.

Eventet starter søndag aften klokken 22.00 og fortsætter ind til den lyse morgen.

Du kan enten købe en entré-billet til 59 kr eller en menu-billet, som inkluderer en street food menu samt en amerikansk øl eller Coca Cola.

Med en menu-billet til 159 kr kan du enten vælge mellem en af LET’S B FRANK burgere med Frank’s fritter og dip eller HARALD’S BURGER.

Er du mere til kylling, kan du for 139 kr få chicken tenders med pomfritter, dip og coleslaw fra Chicken’n Chips.

Bliver du ekstra snackish i løbet af natten, holder de tre boder heldigvis åben.

Vildt half-time show

Udover en stor sportslig oplevelse er Super Bowl også kendetegnet ved de vildeste pauseshows.

I år kan vi se frem til underholdning fra både Jennifer Lopez og Shakira – og får du selv lyst til at ryste hofterne lidt til showet, forestiller vi os, at det også er tilladt.

Læs mere her.

Hvad: Super Bowl på Arkaden Street Food
Hvor: Vestergade 68, 5000 Odense
Hvornår: Søndag 2. februar, kl. 22:00 – mandag den 3. februar, kl. 04:30

Flaskerne skal tømmes: Lørups Vinstue inviterer til Sjatfest

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Lørups Vinstue
Foto: Lørups Vinstue

Sidste år kunne det legendariske værtshus Lørups Vinstue fejre fødseldag efter 83 fornemme år i Odense.

Alderen har selvsagt sat sine tegn på den gamle beværtning, og ejerne har derfor besluttet, at det er tid til et ansigtsløft.

Vinstuen lukkes derfor ned et par uger i februar til renovation, men før håndværkerne kommer, beder ejerne om hjælp med at tømme deres fustager og flasker til en såkaldt “sjatfest.”

Festen foregår lørdag den 1. februar fra dørene åbner kl. 10.00 til lukningen kl. 03.00 næste morgen, og der 20% på drikkevarer hele dagen.

Som enhver anden lørdag er der også musik denne lørdag, hvor flyglet spiller fra kl. 11.00 til 13.00 om formiddagen.

Tilbage den 21. februar

Stamgæster og andre festlige sjæle behøver ikke savne Lørups Vinstue i lang tid.

Beværtningen vender stærkt tilbage fredag den 21. februar og har allerede en masse aktiviteter planlagt.

Man kan bl.a. nyde livemusik hver lørdag, deltage i Lørups Quizzen i marts eller være med i “Rundt om flyglet” den 3. torsdag i måneden.

Læs mere om Sjatfesten her.

Hvad: Sjatfest på Lørups Vinstue

Hvor: Lørups Vinstue, Claus Bergs Gade 5, 5000 Odense

Hvornår: 1. februar, kl. 10.00-03.00