Tips til den fede garderobe

Skrevet af: Redaktionen

4 tips til en god og funktionel garderobe 

Du kender måske også det med, ikke at have noget at tage på, selvom skabet bugner med tøj. Mange bliver aldrig tilfredse med deres garderobe, og går derfor altid på jagt efter nyt. Man står ofte tilbage med en masse fejlkøb, og man ender med en masse man aldrig får brugt. I disse klimatider, er vi ved at gøre op med de forbrugsmønstre, vi tidligere har haft. Dette gælder også, når det kommer til tøj. klimaet kan derfor også spille en rolle, når vi skal opbygge en god og funktionel garderobe, der holder i mange år frem, uden at vi hele tiden skal ud og købe nye ting. Andre ønsker måske bare at få mere glæde af deres garderobe. Ved at følge disse 4 principper, er det muligt at få garderobeglæden tilbage og samtidig undgå flere tøjkriser. 

Vælg kvalitet

Det første skridt at have for øje, når man skal opbygge en god og funktionel garderobe, er at købe tøj i god kvalitet, der holder i flere sæsoner. I stedet for at falde for de billige nye trends hver gang, så forsøg at opgradere dine basisting til en bedre kvalitet. Hos Tryde Andrés kan du blandt andet købe tøj fra 2-biz, der laver tøj af høj kvalitet, som du kan få glæde af mange år frem – her er noget for enhver smag. 

Anvendelighed og funktionalitet 

Når man skal opbygge den perfekte garderobe, skal man ikke kun vælge tøjet, bare fordi det er flot, men det er vigtigt at det også er funktionelt – du skal kunne føle dig tilpas i det tøj du tager på. Når du køber nyt tøj, så sørg for at tøjet matcher på kryds og tværs, så du på den måde kan skabe flere outfits. En regel du kan huske på, når du står i butikken og skal købe nyt tøj, er at spørge dig selv “passer denne top med mindst 3 ting i min garderobe?”. 

Find din stil 

Det kan være svært at finde ud af hvad ens stil er. De sociale medier, som instagram og pinterest kan være et godt sted at finde inspiration, hvis du er i tvivl om hvad du kan lide. Sørg for at gemme de billeder du finder i en inspirationsmappe, som du altid kan gå tilbage til, for at danne overblik. Her gælder det bare om at eksperimentere lidt og prøve en masse forskellige stilarter af. 

Lav en plan 

Når du har ryddet op i dit skab, så begynd at lave en plan for, hvilke stykker tøj du mangler, for at din garderobe er fuldendt. Afgør med dig selv, hvor mange stykker tøj du skal have af hver kategori. Hvis du f.eks. går meget i kjole til hverdag, kan du tilføje flere kjoler osv. Man skal huske på at, opbygge en god og funktionel garderobe tager tid, og kræver en vis portion tålmodighed, fordi man skal lede længe efter det helt rigtige. 

 

Gratis levering i Odense og helt ned til 4 kuverter: Smageriet sørger for årets påskefrokost

Skrevet af: Michael Qureshi

Havde du også set frem til årets påskehygge med alle dem, du holder allermest af?

Det kan faktisk stadig lade sig gøre at sætte en skøn påskefrokost på menukortet.

Og samtidig bestille maden udefra.

Smageriets kokke har nemlig udviklet en påskefrokost, der, som noget helt nyt, nu kan bestilles helt ned fra 4 kuverter.

@testfamilien / Smageriet

9 velsmagende anretninger

Påskefrokosten består af 9 velsmagende anretninger  – 7 kolde og 2 lune – lavet med kærlighed – se menuen nederst i artiklen.

Man kunne jo også forære gode venner eller familie den indbydende påskefrokost som en gave, nu man ikke fysisk kan mødes i år.

Den perfekte mulighed for at få hygget og spist sig glade sammen – hver for sig.

Gratis levering

Smageriet har gratis levering i og omkring Odense, Aarhus og København – ved bestilling inden d. 13/4

Og husk, du kan bestille helt ned fra 4 kuverter.

Menuen skal blot bestilles 2 dage før levering.

Det får du med:

✔️ Gammeldags modnet sild med cremefraiche, løg & kapers

✔️ Æg med mayo, karse, krebsehaler og citronperler

✔️ Babyspinat med melon, agurk, salatost, ristede hasselnødder og rosepeber

✔️ Røget laks med rygeostcreme og rugbrødschips

✔️ Roastbeef med remoulade, syltede grønne tomater og rodfrugtchips

✔️ Brownie med karamelcrunch

✔️ Vesterhavsost med syltede valnødder

✔️ Hertil tarteletter med høns og paneret rødspættefilet med remoulade og citron

De to lune retter leveres kolde, og skal blot have en let opvarmning.

Hvad: Smageriets påskefrokost fra 4 kuverter
Hvor: Leveres i hele landet (fastland & brofaste øer)
Hvornår: Leveres fra den 30. marts t.om. 14. juni. Skal blot bestilles 2 dage før levering
Hvor meget: 199 kr./kuvert (ex. miljøtillæg & levering)
Hvordan: Læs mere lige her

*Tilbuddet om Gratis levering gælder i følgende postnumre:
1050 til 2930, 4200, 5000​, 5200​, 5210​, 5220​, 5240​, 5260​, 5270​, 5290​, 5320​, 5491, 8000 til 8390 (undtaget 8305), 8520.
Gratis levering kan ikke kombineres med øvrige rabatter.

Nye tal offentliggjort: Så mange er indlagt med Corona-virus på Fyn

Skrevet af: Redaktionen

Er man interesseret i at kende udviklingen på spredningen af corona-virussen i Danmark, så kan man hver dag holde øje med Statens Serum Institut, der løbende udgiver overvågningsrapporter.

Her er den seneste blevet frigivet lidt over klokken 13.00 tirsdag eftermiddag, og vi tager endnu engang et dyk ned i tallene for Fyn.

Du kan selv følge med her.

Der er pt 4.978 bekræftede tilfælde af corona-smittede i Danmark. Det er 331 flere på det seneste døgn.

Antal døde er 203, hvilket er 16 flere end i går.

Der er i dag 472 indlagte, hvilket på landsplan er faldet med 5%.

Stabile tal på Fyn

I Region Syddanmark som hører under Fyn er antallet af indlagte faldet med 3% på et enkelt døgn.

I dag er der 71 indlagte i Syddanmark, hvoraf 22 er på intensiv og 22 i respirator.

Syddanmark ligger pænt stabilt, hvor tallene dagligt svinger lidt op og ned, men den seneste tid er tallene faldet en smule.

Landets samlede dødstal er nu på 203 personer. Opgørelsen omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist COVID-19-infektion. COVID-19 er ikke nødvendigvis den tilgrundliggende årsag til dødsfaldet.

Antallet af dødsfald har været nedadgående inden for de sidste par dage, så man kan krydse fingre, for at denne kurve fortsætter i den rigtige retning.

Du kan selv se tallene herunder fra Statens Serum Institut.

Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut
Fra overvågningsrapport fra Statens Serum Institut

Politiet om påskeindkøb: Udnyt de forlængede åbningstider

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For at undgå kødannelser og mange mennesker samles på et sted anbefaler politiet, at man gør brug af dagligvarebutikkernes forlængende åbningstider hen over påsken.

De store dagligvarebutikker har ekstraordinært fået mulighed for at holde åbent flere dage end sædvanligt i påsken.

Det sker for at sprede kundernes besøg ud over længere tid og dermed skabe mere plads mellem kunderne. På den måde mindsker man risikoen for smittespredning af coronavirus/covid19.

”Der er altså flere dage at handle på, så ingen grund til indkøbspanik. Sørg for at have god tid, køb gerne ind på skæve tidspunkter, følg butikkens anvisninger og vis hensyn over for ældre og udsatte, når du drager ud for at fylde indkøbsvognen”, siger Rispolitiets Kommunikationsdirektør, Anders Frandsen.

Disse gode råd gælder selvfølgelig også, hvis du planlægger at tage i plantecenter eller byggemarked i påsken.

”Et smil er som bekendt den korteste afstand mellem to mennesker. Det gælder også, selvom man står et par meter fra hinanden”, siger Anders Frandsen.