ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips til indretning af din lejlighed

Af Peter Sindahl

Sådan indretter du en fin lejlighed i Odense 

Sponsoreret indhold

Hvis du flytter i lejlighed for første gang, kan det være svært at vide, hvordan indretningen skal gribes an. Typisk vil rummene nemlig være mindre, og det er heller ikke sikkert, at du har lige så meget lys, som du ville have i en parcelhusbolig med store vinduer. Ikke desto mindre er der mange muligheder for at gøre de odenseanske lejligheder til en sand fornøjelse at opholde sig i. 

Få styr på det basale 

Skal du indrette en fin lejlighed, som du bliver glad for, er det vigtigt, at der er styr på de grundlæggende elementer. Dette er for eksempel store overflader som vægge, lofter, gulve og bordplader. Hvis nogle af disse flader er nedslidte, kan det altså godt betale sig at sætte en stor del af arbejdet ind her.  

Alt efter hvor gammel lejligheden er, kan det være nødvendigt at få slebet gulvet eller at købe en helt ny bordplade. Her kan du finde de bedste kviklån, som kan hjælpe dig økonomisk, hvis du skal i gang med en større renovering. Husk dog på, at du altid bør have en plan for tilbagebetalingen.  

Find inspiration i blade og på nettet 

Hvis du skal indrette en lejlighed helt fra bunden af, er det en god idé at finde inspiration på nettet. Der er nemlig ingen, der siger, at du skal opfinde den dybe tallerken. Det kan være rigtig fint at kopiere løsninger fra andre lejligheder. Du kan nemlig være helt sikker på, at udtrykket bliver anderledes, når det bliver sat sammen med dine møbler.  

Ved at søge inspiration kan du blive klogere på, hvilken stil du i virkeligheden godt kan lide. På den måde bliver det sandsynligvis lettere for dig at afgøre hvilke møbler, der skal være i lejligheden. I sidste ende vil der ligeledes være bedre sammenhæng i din indretning, hvis du fra starten er klar over, hvad du går efter.  

Find brugte møbler online 

Hvis du skal ud at købe størstedelen af lejlighedens møbler, kan det være en rigtig god idé at skæve til internettet. Her bliver der nemlig solgt utallige møbler, som du kan finde til en god pris. Selvom disse møbler er brugte, er de nemlig stadig i god stand.  

Når du skal finde brugte møbler online, kan du nyde godt af, at du befinder dig i en af de største danske byer. Dette betyder nemlig, at udvalget af større, og afhentningen sandsynligvis kan ske få gader væk.  

Inviter Odense indenfor; håndværk, nips og plakater 

Bor du i Odense kan det være rigtig hyggeligt at invitere en del af byen indenfor. Dette kan du blandt andet gøre ved at købe produkter fra lokale håndværkere eller plakater og pyntegenstande, der repræsenterer Odense. På den måde bliver din lejlighed nemlig mere personlig.  

Når du skal indrette en lejlighed, handler det i bund og grund om, at du skal skabe et sted, hvor du finder dig godt tilpas. Derfor er der ikke noget rigtigt og forkert, når det gælder indretning. Så længe indretningen falder i din smag, er du nemlig kommet godt i mål! 

 

Del artikel

Andre læser også