Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips til rensning af fliser

Af Redaktionen

Odense får renset fliser som aldrig før

Foråret er her og det er tid til at nyde livet på terrassen. Men når du åbner havedøren, er der mange som åbner døren til dårlig samvittighed.

Haven blomstrer, men det er ikke kun af ny udsprungede blomster, det er også af ukrudt, blade, grene og et sæt fliser som er hårdt medtaget efter vinteren. De mange hvide plamager på fliserne ,er bestemt ikke kønne at kigge på og hvis du er i tvivl om hvad det er, er svaret flisepest.

Mens du nok godt er klar over hvad du skal stille op med ukrudt og en langhåret græsplæne, så er svaret på dine fliseproblemer kort og godt, rensning af fliser og det er populært som aldrig før. Vi har spurgt de førende indenfor fliserensning og de bekræfter alle, at Odense området får renset fliser som aldrig før og det er der en årsag til.

Vælg en ekspert

Mange har forsøgt sig med rensning af fliser selv og det med mindre gode resultater til følge. De branchefolk vi har talt med bekræfter, at de er kommet ud til mange hjem hvor folk har forsøgt sig med fliserensning selv og hvor det desværre har fået modsat effekt. Det største problem der opleves er, at folk har været lige lidt for grundige med højtryks spuleren og når man er det, fjerner man ikke blot pest og alger, men også noget af betonen. Det efterlader en ru overflade og giver optimale betingelser for ny vækst af flisepest. Derfor er der flere og flere som vælger at bruge professionelle folk, som har erfaring i den rigtige mængde vand, tryk under rensning samt hvilke midler man bør anvende til rensning af fliser.

Sådan foregår rensning af fliser

Højtryksspuling er et no go hos professionelle fagfolk. De anvender i stedet specialudviklet udstyr, som under det rigtige tryk, vasker fliserne i stedet for at rense dem. Denne metode er skånsom overfor fliserne og sikrer de bedst mulige betingelser for et godt resultat. Næste step er algebehandling. Den sikrer at de rester som evt. sidder tilbage i fugerne nedbrydes og at forebyggelse og holdbarhed af din fliserensning bliver længere. Efter 7 dages tørre tid er det tid til den afsluttende imprægnering, som lægger et beskyttende skjold over fliserne og sikrer at det flotte look holder længere.

 Derfor er rensning af fliser blevet populært

Selvom Odense stikker ud i målingerne over hvor mange der får renset fliser i forhold til antal indbyggere, så er det faktisk populært landet over og det er der både en praktisk og en økonomisk årsag til.

Alternativerne til rensning af fliser er et sæt helt nye. Det er både en dyr men også krævende løsning. Rensning af fliser udført af professionelle kan få dine fliser til at se ud som nye og mange fagfolk tilbyder endda lange garantier for effekten. Du kan således få det helt nye look du forelskede dig i ved dine fliser tilbage, og endda til en langt billigere pris end at skifte dem ud.

Del artikel

Andre læser også