Tirsdag åbner ny restaurant i Odense: Satser på traditionelt dansk mad og specialøl
Der sker også gode ting i Odenses madbranche i øjeblikket.
Imens Corona-krisen raser, har Bryggeriet Flakhaven brugt tiden på at søsætte et helt nyt koncept med Benjamin Rosendal Mosskov ved roret.
Han er rykket fra jobbet som køkkenchef på Grøntorvet for at forpagte køkkenet på Bryggeriet Flakhaven, der nu udvides med Restaurant BGÆR.
“Her vil jeg lave præcis de retter, som jeg selv har drømt om de sidste 8 år,” siger Benjamin Rosendal Mosskov, der altid har drømt om at blive herre i eget køkken en dag.
Samarbejder med bryggeriet
Den drøm er nu opfyldt sammen med bryggerietsejer Rene Dyrvig, som fortsat ejer Brygkælderen.
“Vi har så mange planer for stedet,” siger Benjamin:
“Det er på tide, at byens bedste adresse bliver en af byens bedste køkkener.”
I tæt samarbejde vil Benjamin og Rene nu udvikle videre på konceptet, og målet er et nyt in-sted i byen.
“Vi satser på et menukort spækket med ægte wienerschnitzler, stjerneskud som Jesper Fårekylling og Brødrene Olsen synger om. Pariserbøffer så franske, at Eiffeltårnet vil danse!
Og ikke mindst smørebrød, der havde fået få Dirch Passer og John Mogensen til at bestille sig et stambord – og så bliver det hele serveret med litervis af specialøl!” siger Rene Dyrvig.
Den nye restaurant har fået navnet BGÆR og slår dørene op tirsdag den 19. maj 2020.
Du kan følge med i åbningen lige her.