Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Henter pokaler hjem til Odense: Dobbelt op på Danmarksmestre

Af Michael Qureshi

Det er noget, der bliver bemærket helt oppe i DBU-regi, når en Odense-skole lander to Danmarksmesterskaber.

For nylig hentede TietgenSkolen ikke bare én men hele to pokaler hjem til Odense, da de spillede DM i Handelsskolefodbold i Thisted.

Her var drengene og pigerne fra TietgenSkolen ganske enkelt et niveau eller to over de andre skoler, da de begge tog DM-titlen hjem til Odense – endda i overbevisende stil.

12-0 og 20-2 det var målscorerne for drengene og pigerne, da finalerne blev fløjtet af.

Eleverne fra TietgenSkolen kommer fra flere forskellige linjer, men en del af dem er en del af eliteidrætslinjen, hvor det bliver muligt at kombinere sin gymnasiale uddannelse med idræt på eliteniveau.

Samarbejde og morgentræning

For at det fungerer optimalt for eleverne, så samarbejder TietgenSkolen med Odense Boldklub, Odense Q, Næsby Boldklub og Dalum IF, så eleverne tirsdag og torsdag kan komme til morgentræning i deres respektive klubber.

Netop samarbejdet med de andre klubber har man også kunne se flere gange i efteråret hos OBs førstehold i Superligaen.

Således har både Aske Adelgaard og Jakob Breum gået på TietgenSkolen hhx, og mon ikke der snart er flere unge mennesker på vej, der både har ambitioner med bolde og bøger?

Vi krydser i hvert fald fingre for, at der bliver udklækket flere store talenter i Odense via et eksemplarisk samarbejde mellem skole og fodboldklubber.

Hvis du har et talent indenfor en sportsgren, så er det muligt at søge optagelse på TietgenSkolens særlige eliteidrætslinje. Hvis du overvejer det, så kan du læse mere her.

Del artikel

Andre læser også