Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæde rykker ind i Odense: Har åbnet showroom og værksted

Af Clara Edgar Jakobsen

Når man skal have en ny erhvervsbil på vejene, er det en proces med flere trin.

De trin, kan nu fikses på den halve tid hos VanKompagniet og Track One på Cikorievej 20 i Odense SØ.

VanKompagniet, som specialiserer sig i inventar til erhvervsbiler, har nemlig åbnet en ny afdeling vest for Storebælt, og har valgt at den skal ligge under samme tag som Track One, der laver foliearbejde på biler. 

På den måde kan man altså slå to fluer med et smæk, og få bilen udstyret med reoler samtidig med at man kan få sit logo, navn og CVR-nummer printet på siden. 

“Vi har indgået det her strategiske samarbejde for at gøre det lettere for håndværksmestre på Fyn, så de kun skal bruge en dag på noget, der ellers ville tage to og kræve en del mere koordinering,” siger Lars Overby, ejer af Track One, til MigogOdense. 

Fra tanke til virkelighed

Samarbejdet opstod lidt tilfældigt, da en ny mand startede hos VanKompagniet.

René Hansen, som til dagligt skal lede afdelingen i Odense, kendte nemlig Lars Overby privat, og han så en oplagt mulighed for at slå de to virksomheder mere sammen.

“Jeg havde slet ikke tænkt tanken, men da René præsenterede sine tanker for mig, kunne jeg med det samme se en god synergi i det, og så har vi især i sidste kvartal af sidste år arbejdet på at gøre tankerne til virkelighed,” siger Lars Overby. 

Det resulterede i, at Vankompagniet her i januar kunne slå dørene op til deres nye forretning på Fyn, hvor der både er kontorer, showroom, værksted og lager. 

“Det har hele tiden været VanKompagniets ambition at opnå en afdeling på Fyn, fordi de har oplevet en stor efterspørgsel efter netop det, men fordi vi har fået den her smarte ide, er planerne blevet rykket lidt frem.

Jeg tror, det bliver rigtig godt for både dem, os og kunderne,” siger Lars Overby.

Store forventninger

Det er endnu for tidligt at kalde samarbejdet en succes, der kan måles på bundlinjen.

Men for Lars Overby er der ingen tvivl om, at det bliver det.

Han har nemlig allerede præsenteret de nye muligheder, som samarbejdet giver, for flere af sine kunder, som har taget positivt imod det.

“Det er klart, at mine kunder skal lige lære VanKompagniet at kende og omvendt og se, at vi kan levere den samme kvalitet, som de kender andre steder fra, til samme pris og på kortere tid.

Men det er jeg sikker på, de hurtigt finder ud af,” siger Lars Overby.

I sin snak med virksomheder fremhæver han blandt andet, at fordelen – ud over at man sparer en masse tid og bøvl – ved VanKompagniet er, at de leverer inventar, som er lettere end mange af konkurrenternes.

Det betyder, at man også sænker sine udgifter til brændstof og mindsker sin klimapåvirkning ved at vælge VanKompagniet.

Lars’ del af forretningen er han også overbevist om, at mange af Renés kunder hurtigt vil tage til sig.

For selvom Track One er en skilte- og reklamevirksomhed, der både laver bannere, skilte og meget andet, så står bilindpakning for en stor del af deres forretning, så de er helt skarpe på den del.

“Det er nok 20 procent af vores opgaver, som er på biler, så det har vi helt styr på,” siger Lars Overby. 

Del artikel

Andre læser også