Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tørstig, lækkersulten og klar til koncert?: Flakhaven Gastro slår dørene op med en stor nyhed

Af Redaktionen

Skrevet af: Christina Frederiksen 

Nu skal du snart ikke vente længere. 1. marts er nemlig dagen, hvor Flakhaven Gastro åbner igen.

Det legendariske bryggeri og spisested har brugt nedlukningen på at time og tilrettelægge et forårsprogram spækket med gastronomiske oplevelser.

Derudover er der blevet boret, skruet og banket i de historiske lokaler på Flakhaven 2, så én af forårets store nyheder kan være klar til åbningen: En indendørs musikscene.

Som den eneste restauration i Odense kommer man til at kunne høre livemusik hos Flakhaven Gastro, og det vil være en blanding af etablerede og up-and-coming kunstnere, der kan opleves. Hver tirsdag, onsdag og torsdag vil der for eksempel være mulighed for at låne scenen, så nye musikere har et sted at afprøve sig selv foran et rigtigt publikum.

“Mit hjerte banker for musikken. Det er vigtigt for mig, at byens spirende musikere har et sted og en scene, hvor der er et publikum, de kan komme og spille for,” siger partner i Flakhaven Gastro Michael Sandal.

Ligesom når det drejer sig om den mad, øl og vin, der bliver serveret på adressen, er det helt afgørende for Flakhaven Gastro, at de musikalske oplevelser er i top for både kunstnere og publikum.

Derfor er stedet gået all-in på lyd og lys med topprofessionelt udstyr, mens lokalerne har fået den helt store tur med akustikregulering.

Udover livemusik byder Flakhaven Gastro på alt det, gæsterne kender stedet for i forvejen: Gastronomiske oplevelser og smagninger af alskens flydende herligheder.

Toptrimmet personale står klar

Og allerede på åbningsdagen, 1. marts, står den på whiskysmagning. Her kommer Cadenhead’s Whisky Shop forbi Flakhaven Gastro og Beer Cellar til en smagning, hvor der er fokus på single malt scotch whisky.

Der vil være whisky for enhver smag og for alle typer af smagere – både de nysgerrige, de passionerede, de erfarne og de helt grønne whiskydrikkere. Det er klokken 19.

Smagningen kræver ikke tilmelding, men det er nok en god idé alligevel, da der er et begrænset antal pladser. Desuden kommer den irske duo, Maily Irish, og spiller og spreder god stemning fra klokken 18 til 21.  Det koster 100 kroner at deltage.

Dagen efter, 2. marts klokken 19.00, er der endnu en smagning på programmet. Her er det én af Flakhaven Gastros egne spidskompetencer, der skal smages på, nemlig øl.

Denne aften er temaet, “IPA og Pale Ale”. Igen koster det 100 kroner at deltage, og igen er tilmelding ikke et krav men nok nærmere en god idé med et begrænset antal pladser til rådighed.

Udover lækre drikkevarer og smagninger lægger Flakhaven Gastros Beer Cellar også lokaler til søndage med Formel 1 på storskærmen. Under titlen “Wings, burgers and beers” mødes man med andre motorsportsentusiaster.

Blandt andet 20. marts klokken 11, hvor der vises Formel 1 live fra Sakhir i Bahrain. Menuen består af burgere, wings fra POPS BBQ og øl og passer altså perfekt til en doven søndag med eller uden tømmermænd.

Michael Sandal har store forventninger til Flakhaven Gastros åbning. Han kan se, at folk reserverer bord til spisning i stor stil, og at der er stor interesse for de arrangementer, som Flakhaven Gastro har lagt ud på sin Facebook-side.

“Der er mange, der glæder sig til at komme, og vi glæder os meget til at se gæsterne. Det er en skøn situation at være i. Vi har brugt nedlukningen til at efteruddanne vores personale, så de er knivskarpe på alt fra menukort til vin, øl og portvin. Det er et toptrimmet personale, folk kommer til at møde,” siger Michael Sandal.

Det musikalske program byder på lidt for en hver smag og ser indtil videre således ud:

  • Torsdag 3. marts spiller og synger Jens Vestermark fra klokken 19 til 22.
  • Fredag 4. marts synger Mette Ingwersen fra klokken 15 til 18. I samme tidsrum er der ”Fyraftensøl” og hygge på Flakhaven Gastro.
  • Ligeledes 4. marts spiller og synger Chris Grey fra klokken 19 til 22.
  • Lørdag 5. marts kan man igen opleve Mette Ingwersen. Det er fra klokken 14 til 17, når der er ”Lørdagshygge” på Flakhaven Gastro.
  • Senere om lørdagen 5. marts spiller og synger Poul Ewald & Søren Bøje fra klokken 19 til 22.

Se mere om Flakhaven Gastro her

Flakhaven Gastro åbner 1. marts klokken 11.

Del artikel

Andre læser også