Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

“Toppen af poppen”-sangerinde kommer til Odense: Koncert i Ansgars Kirke

Af Betina Vestergård Jepsen

I øjeblikket kan du opleve Dorthe Gerlach i TV 2-successen “Toppen af poppen”, hvor hun, Aura, Karl William, Michael Falch, Caroline Henderson, Burhan G og Saybia-forsanger Søren Huss fortolker hinandens sange. Men i morgen kan du opleve Dorthe Gerlach live, når hun i spidsen for den anmelderroste duo HUSH giver koncert i Ansgars Kirke kl. 20.00. 

HUSH har solgt mere end 100.000 albums og er en stor succes inden for americana og folket pop-country i Danmark.

Hør Dorthe Gerlachs fortolkning af Karl Williams sang “Tale Om Noget”

Første turné som en duo

Duoen HUSH består af Dorthe Gerlach og Michael Hartman, som altid har skrevet sangene sammen og indspillet dem selv, men det er første gang, de skal på turné sammen som en duo. Tidligere har de bl.a. optrådt som trio, kvartet, med fuldt band, med strygere, med symfoniorkester og med den danske jazz-bassist Chris Minh Doky.

“Vi har længe haft lyst til at prøve at spille de her sange, på samme måde som de er skrevet – dvs. kun os to og med den helt tætte kontakt til publikum. Vi ved ikke hvorfor, vi ikke har gjort det før, men nu har vi lyst til at prøve at stå på helt egne ben – også live – hvor sangene står i deres reneste form,” siger Dorthe Gerlach og Michael Hartman ifølge Posten.

Du kan købe billetter til koncerten på torsdag i Ansgars Kirke her.

Gæster Magasinet i 2018

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i koncerten i Ansgars Kirke på torsdag, har du heldigvis chancen for at opleve HUSH i Odense igen i 2018. Den 3. maj optræder de nemlig på Magasinet, hvor du bl.a. kan lytte til sange fra deres nye album, som de udsender i starten af 2018.

Læs mere om koncerten på Magasinet i 2018, og find billetter her.

Del artikel

Andre læser også