MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Torsdagskoncerter på nyt venue: Sådan bliver programmet

Af Christina Frederiksen
Arkivfoto
Arkivfoto

Sommeren er over os, og inden længe vender traditionen med Torsdagskoncerter i Odense tilbage.

I år bliver der dog tale om en anderledes og mere intim udgave af koncerterne.

De flytter nemlig fra Kongens Have i Odense til amfiscenen ved Brandts, hvor Kulturmaskinen er blevet tildelt opgaven med at afholde de tre koncerter i juli. Koncerterne har i årevis været en vigtig del af Odenses kulturliv i løbet af sommeren, og det skal de fortsat være.

“Torsdagskoncerterne flytter nu ind til byens kulturelle epicenter med både Brandts, Studenterhuset, Café Biografen og Kulturmaskinen som naboer.

Sommerkoncerterne om torsdagen er en gammel tradition i Odense, og ved at flytte dem til Amfiscenen ved Brandts, har vi mulighed for at fortsætte denne stolte tradition i en tid, hvor kommunens budget er presset.

I Odense har vi mange fællesskaber, hvor vi mødes på tværs af alder, køn og baggrund, og det er vigtigt, at vi passer på disse, så vi fortsat kan få oplevelser sammen.

En dag til børnefamilierne

Det er lige præcis det, som torsdagskoncerterne kan, og som noget nyt i år målretter vi en af koncerterne til de mindste og familierne. Så kan de måske kombinere det med et besøg på en af de omkringliggende kulturinstitutioner,” siger rådmand for By- og Kulturforvaltningen, Søren Windell (C)

Programmet favner etablerede fynske navne som Signe Svendsen, Juncker og Lasse og Mathilde, men også det unge, fremadstormende Fräulein samt børnevenlige Haletudserne og Bjørnetjenesten står på plakaten.

Programmet for torsdagskoncerterne i 2023:

13/7 Kl. 19.00-22.30
Signe Svendsen & Fräulein

20/7 Kl. 19.00-22.30
Lasse & Mathilde & Juncker

27/7 Kl. 14-16.30
Bjørnetjenesten & Haletudserne

Den lokale komiker Kristian Fjord vil være vært ved alle tre koncerter, som alle indledes med fællessang på pladsen.

“Det har været vigtigt for os at booke noget indhold, som alle kan være med på.

De her arrangementer er for alle odenseanere, som har lyst til at kigge forbi, og vores mål er at bidrage til et fællesskab i byen med de her koncerter.

Nærhed og hygge er nøgleord for os,” siger Niels Christian Geil fra Kulturmaskinen.

Som noget nyt vies en torsdag til børnefamilierne med en tidlig koncertdag, hvor Bjørnetjenesten med Betina Følleslev i front samt Haletudserne med Årets Fynske Jazztalent Emma Piilgaard i spidsen vil underholde børn og deres familier i hyggelige rammer – og med Kulturmaskinens egen børneunderholdnings-maskot Tumle på sidelinjen.

Torsdagskoncerterne er gratis at deltage i og afholdes af Kulturmaskinen, i samarbejde med Studenterhus Odense og Café Biografen, med støtte fra Odense Kommune og Albani.

Del artikel

Andre læser også