MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Torsdagskoncerterne: Store navne spiller i Kongens Have

Af Jens Erik Møller
Arkivfoto
Arkivfoto

Det er juli, og det betyder, at det er tid for de populære og altid velbesøgte torsdagskoncerter i Kongens Have. Og også i år er der store musikalske oplevelser i vente for os odenseanere.

Navnene blev offentliggjort for godt en måneds tid siden, men hovednavnet til torsdag 26. juli har indtil nu blot været ”TBA” – altså ”to be announced” som i “det offentliggøres senere”. Men nu er navnet klar, og det bliver rocktrioen Velvet Volume, der afslutter årets torsdagskoncerter. Det gør de sammen med Go Go Berlin og Caliber Mecs.

Men årets torsdagskoncerter åbner allerede nu på torsdag med en vaskeægte veteran indenfor dansk populær-rock-folkmusik. Johnny Madsen indtager nemlig scenen i Kongens Have 5. juli. Som opvarmning har han dancehall-gruppen Holmens Hustlers med.

Torsdag i næste uge, den 12. juli, præsenteres Shaka Loveless, Par-Don og elektro-duoen Rest in Beats. Ugen efter, den 19. juli, indtages Kongens Have af både metal, dansktop og disco. Denne aften er den musikalske underholdning nemlig lagt i hænderne på Divided by X, Katrine på toppen og på ABBAtizers.

Og endelig sluttes det hele som skrevet med Velvet Volume torsdag 26. juli.

Der er fri entré til alle fire torsdage, og koncerterne begynder kl. 18.