Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Træt af storbyen? Flyt på landet og få græs under tæerne

Af Annoncør

Selvom storbyen uden tvivl har meget at byde på, og mange, særligt yngre mennesker, glæder sig over alle de tilbud, der findes, kan man på et tidspunkt få nok. Med alderen får mange et behov for at skifte lejligheden ud med et hus, men forud går der mange overvejelser om afstand til arbejde, familie og en række andre ting.

Mange vælger at købe hus et sted i forstaden, hvor man stadig kan bevare kontakten til sit netværk i byen og måske også sit arbejde, men også fordi den dejlige natur trækker.

Køb noget gammelt og sæt i stand

Som mange har bemærket, er huspriserne de senere år bare steget og steget, og særligt på Sjælland og Fyn skal man have den store pung frem, hvis man vil købe. Da kan man overveje at købe noget gammelt og dermed billigere og efterfølgende sætte det i stand. Selvom vores land er lille, er der store regionale forskelle i smag og behag, og særligt på Fyn er mange tiltrukket af en løsning fra handcraftet interior, når det gælder boligens interiør.

Skift køkkenet ud

Virksomheden tilbyder flotte, håndlavede løsninger til hele huset og således også et nyt køkken, hvis det er nødvendigt at udskifte det gamle. På Fyn ser man en del gamle landsteder, som trænger til en kærlig hånd, og særligt køkkenet ønsker mange at udskifte, når de kommer til et sådant sted.

Der findes mange forskellige stilarter, når det drejer sig om køkkener, og Handcrafted Interior tilbyder en række forskellige køkkener, man kan overveje, hvis man går op i kvalitet og smukt, håndlavet design. Dyre ting som eksempelvis et køkken eller et indbygget garderobeskab er ikke noget, man udskifter i tide og utide, og da man skal se på det og bruge det i mange år, er det derfor værd at tænke sig godt om, inden man beslutter sig, så man vælger det helt rigtige.

Læg en realistisk tidsplan

Inden man overhovedet begynder at tænke på at købe et gammelt hus på Fyn og sætte det i stand, bør man gøre sig nogle overvejelser om, hvor lang tid det vil tage og hvor mange penge, det vil koste. Mange har en drøm om at skabe et dejligt hjem for hele familien, men ofte sker det, at projektet trækker ud. Inden man er færdig, er børnene blevet store, og man fik ikke set meget til dem, fordi man havde travlt med at sætte i stand.

Man kan derfor lave nogle delmål og have en plan for, hvad man skal gøre, hvis tidsplanen skrider, så man ikke risikerer at komme ud i en situation, hvor projektet enten går i stå eller man kommer til at arbejde alt for meget og altså nedprioritere familien.

 

 

Del artikel

Andre læser også