Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Travl børnefamilie? Sådan sparer du tid

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Mange børnefamilier føler, at de har alt for travlt i hverdagen. Med indkøb, rengøring, aflevering i institution, fritidsaktiviteter og lektier er der nok at se til. Langt de fleste vil hellere bruge tiden sammen med deres børn end på at lave huslige pligter. Står du i samme situation, så læs med her, hvor du måske kan få lidt inspiration til, hvordan du sparer tid i hverdagen. 

Køb børnetøj på nettet

Børn vokser, så de skal ofte have nyt tøj. Typisk skal børnene have nye sko og overtøj hver eneste sæson. Samtidigt vokser de hurtigt ud af deres hverdagstøj eller også bliver det slidt. Gør dig selv en tjeneste og køb børnetøj, for så sparer du masser af tid. Pendler du i offentlig transport, kan du nemt bruge tiden på at købe tøjet, mens du alligevel sidder og venter. Mange steder tilbyder gratis fragt og returnering, hvilket gør det ekstra nemt og fordelagtigt at købe børnetøj på nettet.

Handl ind på nettet

Udover at handle børnetøj og andre nødvendigheder, kan du selvfølgelig også købe dagligvarer på nettet, så du slipper for at skulle bruge tid på at handle. Du kan nemt tilføje varer til din digitale indkøbskurv løbende, når du opdager, at I mangler noget og bestille. Det er også nemt at lave en madplan og købe ind til hele ugen. Så sparer I både tiden med at handle, men også den tid der hurtigt går i hverdagen, når man skal finde ud af, hvad man skal have til aftensmad.

Gør rent som familie

Nu hvor der alligevel skal gøres rent, kan I forsøge at gøre det til en familieaktivitet, som I bruger tid på sammen. Så lærer dine børn også at gøre rent, og samtidigt kan det være, at I kan have det sjovt imens. Små børn elsker ofte at efterligne det, de voksne gør, mens det kan være sværere med de større børn. Sæt musik på, dans og lad børnene vaske gulvet og støve af, også selvom de ikke gør det rigtigt. 

Gadgets til hjemmet

Der findes mange gadgets, der kan lette hverdagen som travl børnefamilie. Robotstøvsugeren er populær, fordi den kan stå for støvsugningen, mens I er væk fra hjemmet. Nogle af dem kan endda vaske gulvet også, og kører den dagligt, bliver skidtet holdt nede. Der findes også vaskemaskiner med udskudt start, som selv doserer vaskemiddel, så du nemt kan vaske, mens I er væk fra hjemmet.

Del artikel

Andre læser også