MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre dage i desserthimlen: Arkaden afholder Sweet Days

Af Emil Kjær Jørgensen

Af: Simone Vestergaard

Er du til søde sager i lange baner? Så er det oplagt at kigge forbi Arkaden Food Market i weekenden, hvor man kan se frem til både lækre smagsprøver, pyntning af cupcakes og ikke mindst en stor kagekonkurrence, hvor man ovenikøbet støtter en god sag.

Odenses tidligere festcentrum har fået nyt liv som mad-templet Arkaden Food Market. Arkaden er Odense Citys bud på et street food inspireret mad marked fordelt på 22 boder og barer, hvor der tilbydes gode madoplevelser.

Arkaden Food Market støtter hospitalsklovnene

Arkaden afvikler eventet Sweet Days fra 11-13, maj. Det bliver tre dage med fuldt fokus på lækre fristelser.

I tre dage kan gæster smage sig igennem forskellige søde sager, pynte sine egne cupcakes og være med i kagekonkurrencen som afgøres om søndagen, hvor Nip og Jesper fra Den store Bagedyst kårer en 1.,2., og 3.-plads.

Eventet er arrangeret for at bidrage til en rigtig god sag. I anledningen af Mors Dag vil Arkaden støtte mødre og fædres syge børn. Derfor vil der efter konkurrencen om søndagen være mulighed for at købe de pyntede cupcakes til 25 kr. stk. Hele salget går ubeskåret til klovnene på H.C. Andersen Børnehospital.

”Beslutningen om at donere alle pengene fra kagekonkurrencen var truffet, da vi læste, at Trygfonden havde doneret den flotte sum penge. Ikke desto mindre ønsker vi stadig at donere til formålet, hvor vi derfor kan vi være foregangsmænd for at kunne donere mindre summer.

Vi håber odenseanerne, sammen med os, vil støtte op om det gode formål ved at stille op med en kage til konkurrencen og naturligvis købe et stykke til at nyde efterfølgende,” udtaler Jacob Christer Larsen, direktør, Arkaden Food Market.

Foto: Arkaden Food Market

Det fulde program for dagene ser således ud:

Fredag d. 11. Maj fra kl. 13-17: vil der være søde smagsprøver fra fem af Arkadens boder. Man skal blot henvende sig i 12Meterbaren og få udleveret et kort til ’Sweet Walk’.

Lørdag d. 12. maj fra kl. 15-17 kan alle kageglade sjæle pynte deres egen cupcake.

Søndag d. 13. Maj – også kendt som Mors dag, slutter Arkaden af med en ’Ar’Kagen-kagekonkurrence, i samarbejde med Odense Marcipan. Konkurrencen finder sted fra kl. 13-14.30. Efterfølgende står konferencieren Kristian Fjord klar til at byde alle kager og dommere velkomne.

Der vil være lækre præmier til de tre bedst pyntede cupcakes. Præmierne er sponsoreret af Odense Marcipan, H.J. Hansen Vin og Arkaden Food Market.

 Tilmelding til kagekonkurrencen sker via mail til: chris@arkadenfoodmarket.dk, hvor du skriver dit navn og “Ar’kagen” i emnefeltet, medbring en kage til minimum otte personer og kryds fingre for, at du bliver den heldige vinder.

Du kan læse mere om det fristende event her.

Del artikel