MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre retter for 210 kr.: 15 restauranter i Odense er med i DinnerDays

Af Michael Qureshi

Vi elsker at spise ude på alle de gode restauranter her i Odense.

Når vi så endda kan få et rigtig godt tilbud, så bliver der for alvor fyldt op på byens spisesteder.

De seneste år har den store landsdækkende restaurantfestival DinnerDays virkelig fået fodfæste i Odense.

Og Corona eller ej, så er den selvfølgelig vanen tro tilbage i Odense.

Klar i efterårsferien

I efterårsferien i uge 42 inviterer DinnerBooking sammen med landets spisesteder som traditionen tro til DinnerDays.

Madfestivalen tæller på landsplan mere end 100 restauranter, som byder på spændende spiseoplevelser til appetitvækkende priser.

Spis 3 retter for kun 210 kroner (+ gebyr) og gourmetmenuer til 400 kr. (+ gebyr), når madfestivalen DinnerDays for femte år i træk løber af stablen i Odense.

Her i byen deltager 15 spisesteder, heriblandt anmelderroste steder som ARO, HOS, Vår og MASH. Det finder sted i perioden 9-18. oktober. Billetsalget åbnede i går.

Vær opmærksom på at flere steder allerede er tæt på at være udsolgt.

Mørt grillet oksekød gøres klar til servering.

Corona har givet nye ideer og koncepter

Du finder også gode steder som Restaurant Fynboen, Druen & Bønnen, Restaurant H.C. – Hotel ODEON og Ribelli.

Du kan se alle dem der er med – og deres menuer her

Den store nedlukning i marts har givet restauranterne anledning til at udvikle nye ideer og koncepter.

Dét vil gæsterne også kunne mærke, når de i efterårsferien bliver inviteret til DinnerDays på godt 100 fantastiske spisesteder landet over.

Ifølge Dan Vogelius Hansen, Head of Relations hos Dinnerbooking, har forårets lockdown været særlig hård ved restaurationsbranchen.

Men tiden har været brugt flittigt under isolationen:

“Restaurationsbranchen har ikke hvilet på laurbærrene i nedlukningsperioden. Mange har brugt tiden på at retænke madkoncepter, opgradere indretning, og i det hele taget forbedre deres allerede gode restauranter.

Det er der kommet spændende nye menuer ud af, og det synes vi helt klart, man bør gå ud og opleve til DinnerDays,” fortæller Dan Vogelius Hansen.

Oplevede stigning i juli

I juli måned oplevede DinnerBooking en væsentlig stigning i bordreservationerne – til trods for at turisterne lod vente på sig denne sommer.

Bare i skolernes sommerferie blev der lavet 7% flere reservationer sammenlignet med samme periode sidste år.

Det kan der ifølge Dan Vogelius Hansen være flere gode grunde til:

“Det har ikke været muligt at rejse ud på samme måde som tidligere, og vi har også haft usædvanligt få sommerdage i juli måned.

Til trods for at turisterne udeblev, så oplevede vi i stedet en stor stigning i antallet af danske gæster. Denne interesse har restauranterne nydt godt af – og vi håber, at interessen holder ved i efterårsferien,” tilføjer Dan Vogelius Hansen.

Hvad: Dinnerdays 2020
Hvor: Over hele landet – inkl. Odense
Hvornår: DinnerDays bliver afholdt i efterårsferien i perioden 9.-18. Billetsalget åbnede i går.
Hvor meget: Spis 3 retter for kun 210 kroner (+ gebyr) og gourmetmenuer til 400 kr. (+ gebyr
Hvordan: Se alle restauranterne der deltager i DinnerDays i Odense – og menuerne her

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien