Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre retter for 210 kr.: Stadig ledige pladser til restaurant-festivalen DinnerDays

Af Michael Qureshi
Restaurant Nordatlanten
Restaurant Nordatlanten

Så er det allerede i denne uge, at den store landsdækkende restaurantfestival DinnerDays vender retur til Odense.

I år har man flere Odense-restauranter med end nogensinde før, når den løber af stablen med spiseoplevelser til særligt lave priser i vinterferien i uge 7.

I Odense har DinnerBooking samlet nogle af byens toprestauranter til restaurantfestivalen DinnerDays, der finder sted fra d. 7.-16. februar.

I Odense deltager 18 spisesteder, heriblandt anmelderroste steder som ARO, Balcony og Kok & Vin.

Du kan se alle dem der er med – og deres menuer her

Der er restauranter for enhver smag, men fælles for de fleste er, at de byder på 3-retters menu fra 210 kroner (+ gebyr).

Her kan man vælge blandt anmelderroste restauranter som ARO, Nordatlanten, Restaurant HOS og Kok & Vin.

Steder som ARO, Balcony, Restaurant HOS og Vår er ved at være udsolgte, men der er stadig pladser tilbage på langt de fleste af restauranterne.

Mørt grillet oksekød gøres klar til servering på Restaurant HOS

Gourmet for en skilling

Hvis man har lidt ekstra stående på madbudgettet, kan man få en vaskeægte gourmetoplevelse for kun 400 kroner (+ gebyr) og smage sig igennem gastronomien på Restaurant Vår og Balcony.

Der er også steder som MASH, Fynboen og Druen & Bønnen med.

DinnerDays arrangeres af DinnerBooking med det formål, at danskerne kan spise sig igennem de restauranter, de går og drømmer om, uden at blive ruineret.

Samtidig har restauranterne mulighed for at vise gæsterne deres kulinariske formåen.

Foto: The Balcony

Stigende antal restauranter med

Siden DinnerDays blev stablet på benene for fem år siden, er konceptet steget i popularitet hos både gæster og restauranter.

Antallet af deltagende restauranter er tidoblet – fra 10 til 100 restauranter på landsplan, mens billetsalget slog alle rekorder sidste år, da det steg med mere end 70 procent sammenlignet med uge 7 i 2018.

Ligesom sidste år er antallet af deltagende restauranter i Odense steget.

Se alle restauranterne der deltager i DinnerDays i Odense – og menuerne her

Del artikel

Andre læser også