ANNONCE
Tre retter for 215 kroner: Gourmetrestaurant lokker med skarpe priser
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre retter for 215 kroner: Gourmetrestaurant lokker med skarpe priser

Af Christina Frederiksen

Man kender dem fra restaurant Værdsat i Kongensgade.

Og nu er Benjamin Mosskov og Malte Bjerring klar med endnu en restaurant.

Vestergade by Værdsat hedder den nyeste satsning, der kommer til at ligge i, ja, Vestergade – nærmere bestemt i nummer 96B.

Her vil de to iværksættere fra 5. september byde velkommen i en restaurant, hvor prisen er presset helt i bund.

215 kroner for tre retter. Helt enkelt.

Alt bliver sort. Det bliver sådan lidt black-box-agtigt.

Benjamin Mosskov, restaurant Vestergade by Værdsat

“Det er så billigt, at vi ikke kommer til at køre med nogen åbningstilbud,” siger Benjamin Mosskov og griner.

På menukortet vil være forskellige retter med skandinavisk snit – tre forretter, tre hovedretter og tre dessert – at vælge imellem.

“Selvom menukortet er lille, vil vi gerne have, at der er noget for enhver smag. Så der vil være retter med fisk, fjerkræ, okse og gris. Og to vegetarretter. Det er vigtigt for os, at der også er noget grønt på kortet,” siger Benjamin Mosskov.

Benjamin Mosskov foran den sorte væg i restaurant Vestergade, hvor det kun er på tallerkenen, at der vil være farver.

Helt sort

Han lover, at de kommer til at eksperimentere med retterne i køkkenet og nævner for eksempel, at de arbejder på en “tun-wellington”.

Men det er ikke kun menukortet, at de to har tænkt alternativt.

Selve lokalet i restaurant Vestergade bliver simpelthen malet sort.

Billederne med retterne på restaurant Vestergade er selvfølgelig også i sort-hvid. Foto: Restaurant Vestergade

“Alt bliver sort. Det bliver sådan lidt black-box-agtigt,” siger Benjamin Mosskov og tilføjer:

“Det var noget, vi bare havde lyst til. Der er noget over det at sidde i et mørkt rum, hvor det kun er det, der er på tallerkenen, der har farve.”

Der bliver plads til 40 gæster i restauranten – og de skal selvfølgelig sidde i stole, der er helt sorte.

Restauranten kommer til at have det, Benjamin Mosskov kalder “megamærkelige åbningstider”.

“Ja, vi har åbent mandag til fredag og lukket i weekenden. Det er svært at få personale i øjeblikket, så vi har forsøgt at gøre arbejdstiderne attraktive for vores personale ved at holde lukket i weekenden. Men inden for et års tid er det da meningen, at vi skal holde åbent hver dag,” siger Benjamin Mosskov.

Se mere om restaurant Vestergade by Værdsat her.

Hvad: Restaurant Vestergade by Værdsat åbner
Hvor: Vestergade 96B, 5000 Odense C
Hvornår: 5. september kl. 17

Del artikel

Seneste nyt