Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre tips dig fra Odense skal kende om at rejse fra Københavns lufthavn

Af Redaktionen

Når du skal rejse fra lufthavnen i København, er det en god ide, at du sørger for at booke lufthavnsparkering hjemmefra, at du checker ind på mobilen, og at du møder op i ekstra god tid, når du skal udenfor Europa.

Når du bor i Odense og omegn, kan du vælge mellem, om du vil flyve fra Københavns Lufthavn eller Billund, når du skal ud at rejse. Til mange rejser i Europa vil Billund være helt fin, men ved rejser uden for Europa vil du som regel kunne finde et langt større udbud af rejser, når du flyver fra København.

I denne artikel får du derfor tre tips til, hvordan du kan gøre afrejsen fra Københavns Lufthavn så nem og behagelig for dig som muligt.

Book lufthavnsparkering i god tid

Som alle andre steder er der rift om pladserne i Københavns Lufthavn. Derfor ligger priserne på parkering også rimelig højt. Du bør derfor altid være opmærksom på, hvordan du kan finde den billigste form for parkering – for det er ærgerligt at skulle starte ferien med at betale en masse penge for det.

Når du søger billig lufthavnsparkering i Københavns Lufthavn, er det en god ide for dig, at du bruger sammenligningstjenesten Parkos. Der kan du hurtigt få et overblik over, hvilke former for parkering der er en mulighed den dag, hvor du skal du at rejse. Derudover kan du også på tværs af de forskellige firmaer finde ud af, hvad der vil være den bedste pris for dig. Læs mere på parkos.dk.

Check ind hjemmefra

I dag kan du checke ind hjemmefra enten på mobilen eller computeren. Det gør, at du ikke først skal igennem en lang kø for at få ordnet det. Har du bagage med, kan du gå direkte til en skranke, hvor du kan aflevere den og så gå til security.

Det er med til at spare dig for rigtig meget tid, at du ikke først skal checke ind. Når du skal hjem fra ferie, er det også med til at gøre, at du kan komme hurtigere af sted. Derfor bør du checke ind, inden du forlader hotellet og muligheden for gratis WI-FI.

Sæt god tid af, når du skal rejse uden for Europa

Du bør altid sætte god tid af til at nå dit fly, men når du skal rejse uden for Europa, er det særligt vigtigt, at du gør det. I det tilfælde skal du nemlig igennem paskontrollen, og der kan godt være længere kø. Det skyldes, at lande uden for Europa ikke er med i Schengen, og at du derfor ikke bare frit kan rejse imellem dem.

Du kan altid tjekke, hvor lang ventetid der er til at komme igennem paskontrollen på lufthavnens hjemmeside og i deres app. Dermed ved du også, hvornår du skal stille dig i kø.

Ved at forberede dig lidt hjemmefra og tage af sted i god tid, kan du altså spare meget tid i lufthavnen på ikke at skulle checke ind og lede efter lufthavnsparkering.

Del artikel

Andre læser også