MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre tips til terrasseejeren

Af Annoncør

En stor andel af danske huse har i dag den ene eller den anden form for terrasse anlagt i haven. Det kan være en klassisk terrasse med fliser, der både kan være med og uden overdækning, eller måske er der tale om en hævet træterrasse. Men det kan være svært at finde hoved og hale i det hele, når det kommer til anlægning, vedligeholdelse, optimering samt indretning af en given terrasse. Nedenfor finder du tre tips, der kan hjælpe dig, hvis du ønsker at få mest ud af din terrasse.

Materiale

Hvis man allerede har anlagt en terrasse, er dette tip ikke videre nyttigt, men hvis man endnu har projektet under opsejling, kan det være en god ide tænke ekstra over valget af materiale. Står man mellem at vælge fliser eller træ, vil fliser i langt de fleste tilfælde være det bedste valg. Fliseterrasser har ofte længere levetid samt lavere vedligeholdelse. Og derudover er antallet af forskellige typer fliser ganske stort. Du kan blandt andet se vores forskellige fliser her.

Indretning

Når det kommer til indretningen af en terrasse, må man endelig ikke undervurdere dets vigtighed. Undervurderer man vigtigheden af terrassens inventar, vil man i mange tilfælde ende med ikke at bruge terrassen i særligt stort omfang, da den ikke virker velkommende og indbydende. Ønsker man at få mest muligt ud af terrassen er det derfor vigtigt at prioriterer disse møbler og interiør. Det behøver ikke koste det hvide ud af øjnene, men lad være med at gå på kompromis med kvalitet og udseende.

Vedligeholdelse

Terrasser af forskellige materialer har forskellige grader af vedligeholdelse, men fælles for dem alle er, at vedligeholdelsen er vigtig. Vedligeholder man løbende, vil det ikke virke svært og uoverkommeligt, men derimod blot som en del af dagens gøremål. Vedligeholder man ikke løbende, vil det hobe sig op og blive uoverskueligt. Så vær på forkant med vedligeholdelsen.

Del artikel

Andre læser også