MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trist melding: Kim Larsen aflyser turné grundet sygdom

Af Michael Qureshi

Kim Larsen har været nødsaget til at aflyse sin vinterturné.

Her skulle han blandt andet have spillet to koncerter i ODEON i Odense i februar. Begge koncerter blev udsolgt lynhurtigt.

Nu melder Kim Larsen på sin Facebook-side, at han aflyser alle koncerter de kommende tre måneder. Årsagen er, at han er i behandling for prostatakræft.

Han er allerede i behandlinger, så han har ikke kræfterne til at tage ud og spille med Kim & Kjukken i januar, februar og marts.

Undskylder mange gange

Kim Larsen siger i en udtalelse;

“Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen. Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer,” siger han.

Sommerkoncerter ventes gennemført

Der oplyses fra bookingfirmaet;

“Billetter til vinterturnéen refunderes hvor de er købt. Er de købt på nettet, vil pengene typisk blive refunderet automatisk. Ved spørgsmål vedr. billetter henviser vi til det lokale koncertsted.”

Til sommer er det planen, at Kim Larsen spiller en udsolgt koncert i Den Fynske Landsby. Dog meddeler man på Kim Larsens Facebook-side, at sommerkoncerterne forventes gennemført.