Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Turbulent start for Franck A: Derfor er ejerkredsen nu gået hvert til sit

Af Michael Qureshi

Det var næsten for godt til at være sandt.

Nyheden om Franck As genåbning fik store dele af Odense til at falde på halen i ekstase. Det legendariske sted skulle have en make over, og så skulle det igen være et in sted, hvor man både spiste og gik i byen.

Endnu vildere var det, at selveste Per Hallundbæk Hansen fra Michelin-bejleren Falsled Kro blev den ene del af trekløveret i ejerkredsen.

De to øvrige var Jensens Bøfhus-stifter Palle Skov Jensen samt iværksætter og restauratør Claus Skovsted. Stedet blev shinet op, og fik en forrygende start med over 600 bookinger før de overhovedet genåbnede.

Trekløveret er blevet til en ny duo

Men fredag faldt bomben så. Trekløveret er i stedet blevet til en ny duo. Per Hallundbæk Hansen samt Palle Skov Jensen er købt ud. I stedet skal Claus Skovsted og nordmanden Njål Gaute Solland drive Franck A videre, hvor de også har store ambitioner om andre aktiviteter internationalt.

Franck A har heller ikke nået de store højder, som man måske ønskede efter genåbningen i slutningen af sidste år.

Der er heller ingen tvivl om, at de tre ejere langt fra har været enige om, hvordan Franck A skal drives på flere fronter. Det bekræfter Claus Skovsted over for fyens.dk.

“Det er ingen hemmelighed, at Per, Palle og jeg ikke altid har været helt enige om retningen, så der er indgået mange kompromiser. Når man er tre ejere, kan det blive noget rod, fordi der altid er én, der er nødt til at sluge en kamel. Det håber jeg, vi undgår ved at være to og ikke tre ejere,” siger Claus Skovsted i et interview med fyens.dk.

Ingen uvenskab blandt de tre

Alle parter understreger, at de ikke er uvenner, men Per Hallundbæk Hansen lægger heller ikke skjul på, at tingene har været komplicerede i ejerkredsen.

“Det er naturligt for mennesker med passion og lyst til at lave noget godt, at der kan opstå divergerede opfattelser af, hvordan ting skal gøres. Da Njål og Claus kunne overtage Franck A, og jeg med tiden kan fortsætte med mine egne projekter, syntes jeg, det var natuligt at sige ja,” siger Per Hallundbæk Hansen til fyens.dk.

Hvis du vil læse om de mange nye steder, der er åbnet i Odense, så læs med her

Del artikel

Andre læser også