ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

TV 2s julekalender er et kæmpe hit: Mød Tinka og Lasse på lørdag

Af Redaktionen
Fotos: Agnete Schlichtkrull / TV 2
Fotos: Agnete Schlichtkrull / TV 2

Hver dag ser én million danskere med, når TV 2s julekalender, “Tinkas juleeventyr”, løber over skærmen.

Og hvis du er en af de trofaste fans af “Tinkas juleeventyr” og ikke kan få nok af det fortryllende nisseunivers, så er det der gode nyheder til dig.

På lørdag kan du nemlig møde Tinka og Lasse fra “Tinkas juleeventyr” i Jernalderlandsbyen i Odense, som udgør den autentiske kulisse, hvor store dele af TV 2s julekalender er optaget.

Optagelser fandt sted i Odense

Optagelserne til “Tinkas juleeventyr” fandt sted i april, hvor Jernalderlandsbyen vrimlede med kamerafolk, statister og nissehuer:

”Vi er utrolig glade for at have lagt kulisser til “Tinkas juleeventyr”. Der er en fantastisk mulighed for at vise hele Danmark vores fantastiske landsby,” siger Annette Bøge Huulvej, der er daglig leder af Odins Odense, som driver Jernalderlandsbyen.

Få en selfie med Tinka og Lasse

Hovedrollerne Tinka og Lasse spilles af Josephine Højbjerg, der går i 8. klasse og startede sin skuespillerkarriere allerede som otte-årig, samt 15-årige Albert Rosin Harson fra Christianshavn.

Og kommer du i Jernalderlandsbyen lørdag 16. december mellem kl. 10 og 12 kan du hilse på nissepigen og ballademageren og måske – hvis du er heldig – få en selfie med en af de to hovedrolleindehavere.

I weekenden byder Jernalderlandsbyen på en meget anderledes juleoplevelse, hvor du selv kan gå på opdagelse mellem kulisserne til Tinkas Juleeventyr, og du kan tilmed se en udstilling af kostumer og rekvisitter fra julekalenderen.

Få en unik juleoplevelse

Derudover kan du møde grisen Øffert, få flettet hår som en nisse eller købe de sidste julegaver på Jernalderlandsbyens julemarked.

“Man kan forvente en helt unik og dejlig julehyggelig stemning i Jernalderlandsbyen. Landsbyen byder på en helt særlig juleoplevelse, og man kan sagtens forestille sig, at det er et sted, hvor nisserne holder til,” siger Annette Bøge Huulvej.

Jernalderlandsbyen er mere end bare en kulisse og rummer en genskabt jernalderlandsby, som er opført på baggrund af arkæologiske udgravninger dateret til perioden 0-400 år e. kr. Jernalderlandsbyen er drevet af Odins Odense, som er en frivillig organisation, som har overtaget driften fra Odense Kommune i maj 2017.

Læs mere om weekendens begivenheder i Jernalderlandsbyen her.

Del artikel

Andre læser også