MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udfordrer rosévin: Dansk komet sender lyserød gin på markedet

Af Michael Qureshi

Herbie Gin kaldes for en komet i den internationale spiritusbranche.

Den danske producent har tidligere vundet dobbelt guld ved konkurrencen “Fiftybestgin” i New York, hvor verdens 50 bedste gin blev kåret.

Nu har de netop lanceret en helt ny gin, som der er store internationale forventninger til.

I dag mandag sendte Herbie Gin en ny gin på det europæiske marked, der følger en ny trend. Producenten har distributionsaftale i Tyskland, Italien, Belgien, UK, Schweiz, Frankrig og USA.

Find den nye lyserøde gin i Odense

Med lanceringen af en lyserød gin på det europæiske marked har selskabet store forventninger til salget. Du kan også flere steder i Odense få fat i den spritnye gin.

“Vi har længe fornemmet, at der er en ny trend i lyserøde drinks. Med et ret etableret distributionsnetværk i Europa er vi ret godt stillet,” siger Titte Skotlander Hansen, der er en af folkene bag det danske gin brand.

Inspireret af den danske sommer med Hindbær og tranebær

Den lyserøde udgave af Herbie Gin er udover enebær og æbler destilleret med hindbær og tranebær inspireret af den danske sommer.

“Vi har arbejdet i snart et år med udviklingen. Vi vil gerne have den helt rette smagssammensætning af friske bær og sødme, og det synes vi, er lykkedes,” siger Titte Skotlander Hansen.

“Den er mild og rund i smagen, så vi håber at kunne invitere folk, der normalt ikke kan lide gin, ind i klubben. Det skal blive den gin, alle vil have, når solen skinner. Den skal tage kampen op med rosé på de danske terrasser,” siger hun.

200 salgssteder i Danmark

Herbie Gin – og dermed også den lyserøde udgave – er fra mandag den 28. maj at finde i omkring 200 vin- og specialbutikker rundt i Danmark via Nordic Spirits.

Prisen er 299,- for en flaske med 70 cl.

Forhandlere i Odense

Holte Vinlager
Dalumvej 59b

Rahbek & Læssøe
Rahbeksvej 9 & Læssøegade 22

Vinens Verden
Slotsgade 21

Easy Wine Odense
Skibhusvej 52C3

Læs mere her

Del artikel