Udvider på Fyn: Her er Odenses helt nye bilcenter

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Salgschef i LB Bilcenter Jeppe Langfeldt (tv.) og ejer Lars Lykke.
Salgschef i LB Bilcenter Jeppe Langfeldt (tv.) og ejer Lars Lykke.

Annonce

Et nyt år kan også betyde en ny bil, som sikrer køreglæde og god komfort. Det har man mærket hos Odenses spritnye japanske og tyske bilcenter – LB Bilcenter – som forhandler nye Suzuki- og Mitsubishibiler. Siden deres åbning i starten af januar har de allerede haft rigtigt godt gang i salget.

Udover bilforhandleren åbner LB Bilcenter også et Suzuki- og Mitsubishiværksted på samme adresse den 1. februar, og i løbet af foråret åbner de yderligere et serviceværksted, som primært specialiserer sig i VW og Skoda, men som også kan foretage service af alle andre slags biler.

Henter og bringer kunderne

Indehaveren af LB Bilcenter, Lars Lykke, ejer også bilforhandleren CAREPOINT i Middelfart, som har eksisteret i snart seks år. Men for at gøre det nemmere for deres mange odenseanske kunder, har de nu valgt at åbne et bilcenter på Peder Wessels Vej 11 i Odense SØ:

“Når vores kunder kommer og skal have lavet noget på deres bil, tilbyder vi altid at køre dem tilbage til deres hjem eller arbejdsplads og hente dem igen, når bilen er færdig.

Da vi har mange kunder i Odense, har vi dermed kørt meget frem og tilbage mellem Odense og Middelfart. Derfor besluttede vi, at det gav god mening at åbne et bilcenter i Odense, hvor mange af vores kunder er,” siger indehaver Lars Lykke.

Vil være Fyns foretrukne Suzuki- og Mitsubishiforhandler

LB Bilcenter forhandler som nævnt nye Suzuki- og Mitsubishibiler, og det vil ofte være salgschef Jeppe Langfeldt, som du møder, når du træder ind i butikken.

Jeppe har en klar vision om at gøre LB Bilcenter til Fyns foretrukne Suzuki- og Mitsubishiforhandler, men bilcenteret har også et klart mål om, at kunden altid skal være i centrum i alle husets afdelinger:

“Vi ønsker at give alle vores kunder en ekstraordinær oplevelse, og uanset om det gælder service eller køb, skal alle føle sig specielle. Vi lever af tilfredse kunder,” siger salgschef Jeppe Langfeldt.

Hjælper med at finde din drømmebil

Udover at forhandle nye biler sælger LB Bilcenter også brugte biler i alle prisklasser, og de vil gå langt for at finde kundens drømmebil:

“Hvis vi ikke har den bil, som vores kunde søger, vil vi gøre alt for at finde den,” siger salgschef Jeppe Langfeldt.

Og den gode service og store troværdighed betyder, at LB Bilcenter ofte oplever, at mange af deres kunder kommer igen og igen.

Renovering fra top til tå

LB Bilcenter overtager lokalerne fra en anden bilforhandler, men for indehaver Lars Lykke har det været vigtigt at sætte sit helt eget præg på forretningen. Derfor gennemgår lokalerne i øjeblikket den helt store renovering:

“Vi er ved at istandsætte lokalerne, så det hele bliver mere up-to-date. F.eks. renoverer vi indskrivningen samt alle gulvene og lofterne, og vi sørger for, at der er nymalet over alt.

Derudover går vi mere i dybden med detaljerne, så bilerne kommer til deres ret. Det indebærer bl.a. spots på bilerne og en udskiftning af lysstofrørene, så der kommer et meget bedre lys her. Og så bliver værkstedet også nyistandsat,” siger indehaver Lars Lykke.

Men det er ifølge salgschef Jeppe Langfeldt en klar fordel for LB Bilcenter, at der også tidligere har ligget en bilforhandler på adressen:

“Der er rigtig mange kunder, som kender til forretningens placering, da der har været bilforretning på adressen i mange år. Det gør, at vi allerede har mange kunder, som har været vant til at have deres faste gang i forretningen, og vi er selvfølgelig rigtig glade for, at de har valgt at blive hos os.”

Peder Wessels Vej 11
Odense SØ

Find helt unikke ting: Kom til lagersalg i de gamle Franck A-lokaler

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er ikke længe siden, at vi kunne fortælle, at den københavnske burgerkæde Halifax Burgers tager turen over Storebæltsbroen og åbner i Odense.

Helt konkret åbner Halifax Burgers i Franck A-lokalerne, efter genopstandelsen af Franck A kun blev meget kortvarig.

Selve overtagelsen af lokalerne i Jernbanegade 4 er gået meget stærkt, og nu skal arbejdet med at indrette restauranten i gang.

Det kan de dog ikke, mens der stadig er et væld af gamle ting fra Franck A-konkursen på lager.

Derfor holder Halifax Burgers i weekenden både lørdag og søndag lagersalg, hvor man helt sikkert kan gøre et kup.

Her kommer der til at være helt unikke ting, man ikke lige finder i den nærmeste IKEA.

Bliver en blanding af Franck A og Halifax

Det bliver en blanding af Franck A-ting samt egne ting fra Halifax lageret i Hvidovre.

“Vi har netop overtaget lokalerne til vores 12. restaurant, i hjertet af Odense, og vi glæder os max til at komme i gang med at indrette en Halifax.

Men vi har brug for hjælp til at få ryddet ud i skabe og skuffer og det enorme lager af ting og sager, som vi aldrig kommer til at få brug for – og hellere vil give andre muligheden for at få glæde af.

Og så har vi ovenikøbet ryddet op på vores centrallager i Hvidovre, hvor der også gemte sig en masse gode sager,” skriver de på Facebook.

Stifterne står selv i spidsen for lagersalg

De fortsætter;

“På vores loppemarked i de gamle Franck A lokaler, vil du primært finde meget store partier tallerkener i utallige størrelser og former, kaffekopper, bestik, skåle, krukker, og glas i massevis, både vandglas, øl-glas og vinglas.

Derudover har vi tæpper, kværne, termokander, spækbrædder, gryder, forstykker og meget andet på hylderne. Alt sammen til rigtig overkommelige priser.”

Det bliver faktisk stifterne af Halifax, som selv står for lagersalget. Det gør de ikke mindst, fordi de også godt vil fortælle odenseanerne omkring Halifax konceptet, som ellers kun er udbredt i København og øvrige Sjælland.

“Peter og Ulrich, der sammen startede Halifax Burgers for over 10 år siden, vil stå i spidsen for arrangementet – og har du lyst til at høre lidt mere om Halifax Burgers og vores tanker om at skulle åbne i Odense, vil de meget gerne tage en lille sludder over en kop gløgg,” skriver de.

Kendt for lækre burgere

Burgerne, som tæller utallige varianter, går under café-udgaverne, hvor man nok må opgive at spise dem uden kniv og gaffel, højt tablet med alskens ingredienser, gerne holdt på plads af en pind.

På blot 11 år har indehaverne Ulrich Dehler og Peter Ahn åbnet 11 restauranter – og den lille nye i Odense bliver efterfølger nr. 12.

Halifax har i øvrigt lanceret en helt særlig juleburger, som vores søstermedie MigogKbh har anmeldt – den kan du læse mere om her

Hvad: Halifax lagersalg
Hvor: Jernbanegade 4, 5000 Odense
Hvornår: Lørdag d. 15. december kl. 10.00 og søndag d. 16. december kl. 10.00
Mere info her

240 ungdomsboliger bygges: Odense får et nyt Nørrebro-kvarter

Skrevet af: Redaktionen

Odense får igen en ny bydel, som hedder Nørrebro.

Tidligere var det ved Thomas B. Thriges Gade, at Odense havde et Nørrebro. Nu kommer det til at være det nye hippe område i byen.

Det erstatter City Campus og bliver et område, hvor rigtig mange unge studerende både kommer til at bo og færdes.

Byrådet i Odense vedtog onsdag aften en lokalplan, der baner vejen for 240 nye ungdomsboliger i projektet City Campus-Nørrebro på de tidligere industrigrunde ved siden af Storms pakhus.

Det skriver Fyens.dk.

Storms Pakhus skal spille en vigtig rolle

På den tidligere Stark-grund ved Toldbodgade er PFA allerede i gang med byggeriet af et kollegie med plads til 300 studerende, som måske også får adresse på det nye Nørrebro.

“Og vi har jo Storms Pakhus, der kan være med til at sætte en moderne og hyggelig stemning i området, der er i en rivende udvikling, og som binder byen og havnen sammen,” sagde by- og kulturrådmand Jane Jegind på byrådsmødet ifølge Fyens.dk.

City Campus-Nørrebro omfatter 14.030 kvm i op til 5 etager. Bebyggelsen opføres som punkthuse sammensat af enheder i varierende højde.

Madanmeldelse: Bland selv konceptet fra SushiMania er et hit i Odense

Skrevet af: Daniel Sløk Nielsen
Enormt farverigt og indbydende.
Enormt farverigt og indbydende.

Gastromand er en af Danmarks største madblogs og er medejere af MigogOdense. De anmelder bl.a. mad for MigogOdense.

Somme tider skal aftensmaden gå hurtigt, og selvom jeg egentlig prøver at undgå take away, så er jeg bare nogle gange nødt til at gøre en undtagelse.

Når så SushiMania praler af at være Danmarks hurtigste take away, er det jo meget passende at afprøve den påstand.

Det kæmpe skilt er ikke til at overse.

Du har måske før stødt på SushiMania rundt omkring i landet. Bl.a. har man kunnet besøge dem hos Arkaden Food Market, men nu holder de til i Jernbanegade.

Lokalerne i Arkaden var simpelthen for små, og nu kan de boltre sig på hele 19 gange mere plads i de nye, lyse lokaler.

SushiMania Odense slog dørene op tilbage i november og dermed til butik nr. 22 i Danmark.

Enormt farverigt og indbydende.

 

De nye lokaler er som nævnt meget lyse og indbydende, og øjnene drages med det samme mod den store glasmontre i butikken.

Montren er fyldt med frisk sushi i alverdens farver. Ved siden af finder man et siddeområde til de gæster, som gerne vil spise der.

Desuden er der også ved vinduet ud mod gaden nogle højstole, hvor man også kan sidde.

Indretningen er enkel.

Bæredygtighed og bekæmpelse af madspild

En af de ting, som SushiMania gerne vil slå et slag for, er råvarer af høj kvalitet og fokus på bæredygtighed.

Derfor bruger de kun de råvarer på markedet, som er fanget eller opdrættet under de bedst mulige forhold.

Som så mange andre restauratører prøver SushiMania også at bekæmpe madspild.

Derfor kan du hver aften inden lukketid score din sushi en del billigere end normalt. Boxe til en værdi af 200 kr. sælges til 100 kr. – Det er god stil.

App til lynhurtig bestilling

En del af SushiManias koncept er deres app. De har lavet en app, så du nemt og hurtigt kan bestille din sushi og afhente den.

Du kan selvfølgelig også ringe eller bare komme ind i butikken og vælge dine stykker der.

SushiManias app er faktisk ret nem at bruge. Du installerer, vælger det du vil bestille, indtaster dine oplysninger og afgiver din ordre, og så er det bare ind og hente sagerne.

Du er ikke mange tryk væk fra din aftensmad.

Det prøvede vi

SushiMania har rigtig mange forskellige slags sushi og også et par varme retter.

Efter at have set på de mange forskellige typer sushi i butikken, vender jeg hjemad med to store papirsposer på cyklen, og nærmest hele sortimentet.

De varme retter afprøves først, eftersom de jo hurtigt bliver kolde.

Både Gyoza med kylling og nobashirejer glider godt ned, og med de hjemmelavede dips til fungerer det godt.

Lækre ting fra frituren. Med henholdsvis chilimayo og Sushimanias egen sovs.

 

Efter de varme retter er det tid til sushi, og med knap 72 stykker i poserne har vi lidt at vælge imellem. Lad mig sige det kort – jeg gik IKKE sulten i seng!

Selvom det er take away, må det gerne se lidt pænt ud derhjemme.

 

Top 5 favoritterne

Vi kommer ikke uden om, at der klart er nogle favoritter imellem de mange slags sushi, der blev afprøvet. Her er Gastromands top 5 (ikke i nogen særlig orden):

  1. Nigiri, Lynstegt laks
  2. Kaburimaki, Laks dragon
  3. Kaburimaki, Avocado tempura
  4. Futomaki, Alaska
  5. Kaburimaki, Tempura royal

Især den lynstegte laks har en god smag med et snært af røg og grill.

Skal du ha’ bland-selv sushi?

Ja du skal! konceptet med at man kan vælge 2 stykker af en slags og 2 stykker af en anden slags fungerer rigtig godt og sikrer også, at du kan prøve noget forskelligt og finde dine egne favoritter.

Det er lidt som når man skal have fredagsslik i det lokale supermarked eller slikbutikken – her står du også og vælger og vrager mellem alt muligt forskelligt – det her er nok bare en del sundere.

Odenses sushiscene er helt sikkert blevet en vigtig spiller rigere med et stærkt koncept på bland selv delen.