Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udvider på Fyn: Her er Odenses helt nye bilcenter

Af Betina Vestergård Jepsen
Salgschef i LB Bilcenter Jeppe Langfeldt (tv.) og ejer Lars Lykke.
Salgschef i LB Bilcenter Jeppe Langfeldt (tv.) og ejer Lars Lykke.

Annonce

Et nyt år kan også betyde en ny bil, som sikrer køreglæde og god komfort. Det har man mærket hos Odenses spritnye japanske og tyske bilcenter – LB Bilcenter – som forhandler nye Suzuki- og Mitsubishibiler. Siden deres åbning i starten af januar har de allerede haft rigtigt godt gang i salget.

Udover bilforhandleren åbner LB Bilcenter også et Suzuki- og Mitsubishiværksted på samme adresse den 1. februar, og i løbet af foråret åbner de yderligere et serviceværksted, som primært specialiserer sig i VW og Skoda, men som også kan foretage service af alle andre slags biler.

Henter og bringer kunderne

Indehaveren af LB Bilcenter, Lars Lykke, ejer også bilforhandleren CAREPOINT i Middelfart, som har eksisteret i snart seks år. Men for at gøre det nemmere for deres mange odenseanske kunder, har de nu valgt at åbne et bilcenter på Peder Wessels Vej 11 i Odense SØ:

“Når vores kunder kommer og skal have lavet noget på deres bil, tilbyder vi altid at køre dem tilbage til deres hjem eller arbejdsplads og hente dem igen, når bilen er færdig.

Da vi har mange kunder i Odense, har vi dermed kørt meget frem og tilbage mellem Odense og Middelfart. Derfor besluttede vi, at det gav god mening at åbne et bilcenter i Odense, hvor mange af vores kunder er,” siger indehaver Lars Lykke.

Vil være Fyns foretrukne Suzuki- og Mitsubishiforhandler

LB Bilcenter forhandler som nævnt nye Suzuki- og Mitsubishibiler, og det vil ofte være salgschef Jeppe Langfeldt, som du møder, når du træder ind i butikken.

Jeppe har en klar vision om at gøre LB Bilcenter til Fyns foretrukne Suzuki- og Mitsubishiforhandler, men bilcenteret har også et klart mål om, at kunden altid skal være i centrum i alle husets afdelinger:

“Vi ønsker at give alle vores kunder en ekstraordinær oplevelse, og uanset om det gælder service eller køb, skal alle føle sig specielle. Vi lever af tilfredse kunder,” siger salgschef Jeppe Langfeldt.

Hjælper med at finde din drømmebil

Udover at forhandle nye biler sælger LB Bilcenter også brugte biler i alle prisklasser, og de vil gå langt for at finde kundens drømmebil:

“Hvis vi ikke har den bil, som vores kunde søger, vil vi gøre alt for at finde den,” siger salgschef Jeppe Langfeldt.

Og den gode service og store troværdighed betyder, at LB Bilcenter ofte oplever, at mange af deres kunder kommer igen og igen.

Renovering fra top til tå

LB Bilcenter overtager lokalerne fra en anden bilforhandler, men for indehaver Lars Lykke har det været vigtigt at sætte sit helt eget præg på forretningen. Derfor gennemgår lokalerne i øjeblikket den helt store renovering:

“Vi er ved at istandsætte lokalerne, så det hele bliver mere up-to-date. F.eks. renoverer vi indskrivningen samt alle gulvene og lofterne, og vi sørger for, at der er nymalet over alt.

Derudover går vi mere i dybden med detaljerne, så bilerne kommer til deres ret. Det indebærer bl.a. spots på bilerne og en udskiftning af lysstofrørene, så der kommer et meget bedre lys her. Og så bliver værkstedet også nyistandsat,” siger indehaver Lars Lykke.

Men det er ifølge salgschef Jeppe Langfeldt en klar fordel for LB Bilcenter, at der også tidligere har ligget en bilforhandler på adressen:

“Der er rigtig mange kunder, som kender til forretningens placering, da der har været bilforretning på adressen i mange år. Det gør, at vi allerede har mange kunder, som har været vant til at have deres faste gang i forretningen, og vi er selvfølgelig rigtig glade for, at de har valgt at blive hos os.”

Peder Wessels Vej 11
Odense SØ

Del artikel

Andre læser også