Udvider på Fyn: Her er Odenses helt nye bilcenter

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Salgschef i LB Bilcenter Jeppe Langfeldt (tv.) og ejer Lars Lykke.
Salgschef i LB Bilcenter Jeppe Langfeldt (tv.) og ejer Lars Lykke.

Annonce

Et nyt år kan også betyde en ny bil, som sikrer køreglæde og god komfort. Det har man mærket hos Odenses spritnye japanske og tyske bilcenter – LB Bilcenter – som forhandler nye Suzuki- og Mitsubishibiler. Siden deres åbning i starten af januar har de allerede haft rigtigt godt gang i salget.

Udover bilforhandleren åbner LB Bilcenter også et Suzuki- og Mitsubishiværksted på samme adresse den 1. februar, og i løbet af foråret åbner de yderligere et serviceværksted, som primært specialiserer sig i VW og Skoda, men som også kan foretage service af alle andre slags biler.

Henter og bringer kunderne

Indehaveren af LB Bilcenter, Lars Lykke, ejer også bilforhandleren CAREPOINT i Middelfart, som har eksisteret i snart seks år. Men for at gøre det nemmere for deres mange odenseanske kunder, har de nu valgt at åbne et bilcenter på Peder Wessels Vej 11 i Odense SØ:

“Når vores kunder kommer og skal have lavet noget på deres bil, tilbyder vi altid at køre dem tilbage til deres hjem eller arbejdsplads og hente dem igen, når bilen er færdig.

Da vi har mange kunder i Odense, har vi dermed kørt meget frem og tilbage mellem Odense og Middelfart. Derfor besluttede vi, at det gav god mening at åbne et bilcenter i Odense, hvor mange af vores kunder er,” siger indehaver Lars Lykke.

Vil være Fyns foretrukne Suzuki- og Mitsubishiforhandler

LB Bilcenter forhandler som nævnt nye Suzuki- og Mitsubishibiler, og det vil ofte være salgschef Jeppe Langfeldt, som du møder, når du træder ind i butikken.

Jeppe har en klar vision om at gøre LB Bilcenter til Fyns foretrukne Suzuki- og Mitsubishiforhandler, men bilcenteret har også et klart mål om, at kunden altid skal være i centrum i alle husets afdelinger:

“Vi ønsker at give alle vores kunder en ekstraordinær oplevelse, og uanset om det gælder service eller køb, skal alle føle sig specielle. Vi lever af tilfredse kunder,” siger salgschef Jeppe Langfeldt.

Hjælper med at finde din drømmebil

Udover at forhandle nye biler sælger LB Bilcenter også brugte biler i alle prisklasser, og de vil gå langt for at finde kundens drømmebil:

“Hvis vi ikke har den bil, som vores kunde søger, vil vi gøre alt for at finde den,” siger salgschef Jeppe Langfeldt.

Og den gode service og store troværdighed betyder, at LB Bilcenter ofte oplever, at mange af deres kunder kommer igen og igen.

Renovering fra top til tå

LB Bilcenter overtager lokalerne fra en anden bilforhandler, men for indehaver Lars Lykke har det været vigtigt at sætte sit helt eget præg på forretningen. Derfor gennemgår lokalerne i øjeblikket den helt store renovering:

“Vi er ved at istandsætte lokalerne, så det hele bliver mere up-to-date. F.eks. renoverer vi indskrivningen samt alle gulvene og lofterne, og vi sørger for, at der er nymalet over alt.

Derudover går vi mere i dybden med detaljerne, så bilerne kommer til deres ret. Det indebærer bl.a. spots på bilerne og en udskiftning af lysstofrørene, så der kommer et meget bedre lys her. Og så bliver værkstedet også nyistandsat,” siger indehaver Lars Lykke.

Men det er ifølge salgschef Jeppe Langfeldt en klar fordel for LB Bilcenter, at der også tidligere har ligget en bilforhandler på adressen:

“Der er rigtig mange kunder, som kender til forretningens placering, da der har været bilforretning på adressen i mange år. Det gør, at vi allerede har mange kunder, som har været vant til at have deres faste gang i forretningen, og vi er selvfølgelig rigtig glade for, at de har valgt at blive hos os.”

Peder Wessels Vej 11
Odense SØ

Bakker op global kampagne: Lyset slukkes i hele Odense i en time

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto på Earth Hour
Arkivfoto på Earth Hour

WWF Naturfonden står den 30. marts bag klima-opråbet ‘Earth Hour’, hvor millioner af mennesker over hele kloden slukker for lyset i en time mellem klokken 20.30 og 21.30.

Odense Kommune bakker igen i år op om initiativet ved at slukke for gadebelysningen i hele byen. Som en grøn og bæredygtig by er det et vigtigt signal at sende, mener by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

Det skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse.

“I Odense bakker vi naturligvis op om Earth Hour, fordi vi også ønsker at bidrage til den gode sag og samtidig minde om, at alle bidrag betyder noget.

Hver gang vi forlader et værelse med en tændt computer eller fjernsyn og lader lyset brænde, er vi med til at øge det samlede forbrug i en negativ retning,” siger hun.

Strømforbrug reduceres hele tiden

Der er med andre ord plads til forbedring hos de fleste.

Rådmanden glæder sig derfor over, at Odense Kommune løbende optimerer byens gadebelysning, så strømforbruget falder år for år.

I 2013 var strømforbruget på godt 12 millioner kilowatttimer.

I 2018 var tallet faldet til under otte millioner, og dermed er der sket en reduktion af forbruget på 34 procent.

Odense Kommune fortsætter også i de kommende år med at renovere gadebelysningen, som er tændt cirka 4.000 timer om året og styres efter, hvor mørkt det er.

Selv om en time med slukket gadebelysning ikke betyder så meget i det store regnskab, så bliver der dog alligevel sparet, hvad der svarer til det årlige energiforbrug i et typisk en-families rækkehus.

WWF Naturfonden sætter i år fokus på klimaforandringernes konsekvenser for vores natur, økosystemer og dyr. Hver sjette art er nemlig i fare for at uddø på grund af klimaforandringer.

Du kan også selv deltage i kampen ved at slukke for lyset og andre elektriske apparater i tidsrummet 20.30 til 21.30 den 30. marts.

Kampagnen kan også følges på Instagram under de to hashtags #EarthHour og #Connect2Earth

 

Helt unikt tilbud: Overtag værtshus i Odense for 0 kroner

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Majoren/Facebook
Foto: Majoren/Facebook

De brune værtshuse er en stor del af den danske historie.

Rent faktisk er de ved at få et popularitets comeback, hvor flere og flere yngre mennesker bruger værtshusene til at varme op til byturen senere på natten.

Hvis du har gået med en nostalgisk drøm om at stå bag baren på dit eget værtshus, så er der opstået en gylden mulighed i hjertet af Odense.

Værtshuset Majoren i Overgade kan nemlig overtages ganske kvit og frit. Det skriver TV 2 Fyn.

Fuldtidsjob koster på energien

Siden september har kammeraterne Nicolai Lommer og Rasmus Dolmer drevet værtshuset Majoren sideløbende med fuldtidsjobs.

Men det kan de ikke længere overskue, og derfor er de klar til at overlevere nøglerne for 0 kr.

“Vi har skabt en forretning og en succes hernede, og vi har mange stamkunder.

Så det er ikke bare at sælge stedet. Vi håber i virkeligheden, at nogen vil overtage nøglerne til Majoren,” fortæller Nicolai Lommer til TV 2/Fyn.

Ramte også Ekstra Bladet

Nyheden ramte også onsdag et af Danmarks største medier, da Ekstra Bladet på deres website skrev nyheden.

På Ekstra Bladets Facebook fik den også vanvittigt mange kommentarer med over 1000 i skrivende stund.

Tidligere hed stedet Aben & Kyllingen, som var kendt som et af de bedste raflesteder i Odense.

Da makkerparret overtog stedet i Overgade renoverede de lokalerne helt igennem og fik sat et mere moderne udtryk ind.

Nicolai Lommer er i forvejen kendt i Odense, hvor han har sandwichbaren Lommer’s Sandwich og Salat, som også har til huse i Overgade.

Vild nyhed: Megastjernen Miley Cyrus kommer til Tinderbox

Skrevet af: Redaktionen

Den amerikanske popstjerne sættes på plakaten sammen med Giorgio Moroder, Stefflon Don, Eric Prydz og 20 andre danske og internationale navne

Plakaten til Tinderbox 2019 indeholder allerede verdensstjerner som Neil Young, Swedish House Mafia, Lana Del Rey, A$AP Rocky, Lil Uzi Vert, Billie Eilish, The Chainsmokers, Duran Duran, Greta Van Fleet, The Lumineers, Macklemore og mange andre.

Nu færdiggøres et allerede imponerende program med tilføjelsen af 24 stærke navne inklusive megastjernen Miley Cyrus, der topper, hvad der må siges at være den stærkeste plakat i festivalens 5-årige levetid.

Ingen har som Miley Cyrus konverteret en karriere som populær barnestjerne på tv til en provokerende, farvestrålende og konstant grænsesøgende karriere som popstjerne, der kun har gjort hende til et endnu større og mere omdiskuteret navn.

Siden Miley Cyrus i 2008 sprang ud som sanger i eget navn, har hun solgt 16 millioner plader, ligget nummer et på albumhitlisten i USA tre gange og haft verdensomspændende hits med sange som ”Malibu”, ”We Can’t Stop” og ”Wrecking Ball”.

Mere end en milliard visninger på Youtube

Sidstnævnte har mere end 1 milliard visninger på YouTube, hvilket var en afgørende faktor, da Time Magazine i 2014 for anden gang listede hende som en af de 100 mest indflydelsesrige personer i verden.

Senest har Miley Cyrus medvirket på Mark Ronsons seneste hit, ”Nothing Breaks Like a Heart”, hvor den 26-årige sanger endnu engang viser, at uanset om det er pop, rock, rap eller country, så mestrer hun det som ingen anden.

Miley Cyrus har kun en gang tidligere spillet i Danmark, så det er lidt af en sensation, at den millionsælgende megastjerne har valgt at spille på Tinderbox som et ud af kun en håndfuld shows i Europa denne sommer.

“Vi er vanvittigt begejstrede over, at det er lykkedes at få så stort et navn med i sidste runde offentliggørelser. Der har været stor efterspørgsel på et stort popnavn, og med Miley Cyrus må man sige, at vi har leveret et af de største i verden lige nu.

Programmet i år er vanvittigt stærkt, og det har krævet et markant større musikbudget end tidligere. I år bruger vi ikke mindre end 58 millioner på musik, så prisreguleringen på billetten er geninvesteret i programmet,” siger talsmand for Tinderbox, John Fogde.

Miley Cyrus får følgeskab af 23 andre spændende navne, hvor særligt legendariske Giorgio Moroder, og den stærke dancehall-rapper Stefflon Don er værd at fremhæve.

Derudover vil man kunne opleve Eric Prydz som hovednavn på Magicbox i år. Den populære svenske dj har haft internationale hits som ”Proper Education” og ”Pjanoo” og har stået bag remixes for verdensstjerner som Depeche Mode, Calvin Harris og Duran Duran.

Han ligger i top 20 på DJ Mags liste over verden største dj-navne, og lørdag aften står han som sidste navn på Magicbox.