MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ugens Take Away Tip: Få 20 % rabat hos Hungry

Af Redaktionen

Med mobilen i hånden er det endnu nemmere at bestille take away fra dine lokale favoritter – ja tak!

Bliv inspireret og bestil lækker take away med Hungry appen. Med mobilen i hånden, er det endnu nemmere at bestille take away fra dine lokale favoritter. Hungry samarbejder med de bedste restauranter i byen, så der er rig mulighed for at prøve noget nyt. Det kan også være at du tænker “Næ, jeg har det fint med at bestille fra samme sted hver gang” – Så har vi også godt nyt til dig, for med Hungry samler du stempler hos restauranterne. Når du har købt fra samme restaurant 10 gange, får du det næste måltid gratis!

Det skal være nemt at bestille take away og du kan derfor hurtigt og sikkert betale med både kort, Mobilepay og Apple Pay. Nemt. Du opretter automatisk en bruger ved første bestilling. Har du allerede en Hungry brugerprofil, så logger du blot ind med den og alle dine stempler og tidligere bestillinger, ligger klar til dig i appen.

Uanset om du er ny bruger eller en del af familien, så kan du få 20% rabat på din første bestilling i Hungry appen. Med koden ‘nyiapp20’. Hungry – Take away. Nemt.

Hent Appen og kom igang her

Del artikel

Andre læser også