Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ugens Tip: Mida’s Hot Crispy Chicken gør det godt til skarpe priser

Af Daniel Sløk Nielsen

Gastromand er en af Danmarks største madblogs og medejer af MigogOdense. Fremover leverer de gode tips til spisesteder i Odense.

I starten af september åbnede Mida’s Hot Crispy Chicken i Arkaden Foodhall. Missionen er at lave Odenses bedste fried chicken.

Køkkenet er inspireret af det mexicanske og amerikanske køkken, og minimum 50 % af råvarerne er økologiske.

En crowd pleaser

Hvem kan egentlig ikke lide paneret kylling? – ja spørger du mig, så er det da mere eller mindre alle. Menukortet byder da nærmest også kun på kylling i den panerede genre.

Du kan få kylling i flutes, kylling i tacos eller bare kylling og så noget tilbehør.

Kylling alle vegne, og alligevel et ganske overskueligt menukort

Godt humør og god service

Vi ender med at bestille en crispy taco, en Kentucky plate og en crispy kids.

Der er en del gæster, der venter på deres mad, da vi ankommer. Det må være et godt tegn.

Travlhed i køkkenet

Der er stor imødekommenhed og tid til smil, da vi bestiller. Selve maden er klar på 8 minutter, og selvom vi sidder udendørs, bliver der insisteret på at servere maden ude ved bordet – det kalder jeg overskud.

Er det en taco?

Vi starter med tacoen, som jeg ærligt må sige, jeg bliver lidt overrasket over.

For mig virker det mere som en tortilla der har været en tur i ovnen, indtil den blev sprød og crispy, som navnet antyder – men en taco vil jeg nok næppe kalde det.

Taco ala Midas

Heldigvis smager det godt, når man får en bid af det hele.

Mængden af mad kontra pris på 65 kr. virker også helt fornuftig, men jeg nok indrømme at “tacoen” ikke bringer mig til Mexico. Smagen fejler dog intet.

Sydstatsplatten

The Kentucky plate er et mix af kylling (store stykker), sprøde kartoffelchips, dip, coleslaw og cornichoner.

Her er vi lidt ude i en slags deletallerken, selvom det dog ikke kommer på en tallerken.

Portionerne er fornuftige i størrelsen, og kyllingen, som er stjernen, er både saftig og smager af noget.

Desværre er det ikke alle stykker hvor paneringen er sprød – lidt ærgerligt.

Til gengæld er paneringen smagt til og er altså ikke bare en omgang mel og æg.

The Kentucky Plate

Selvom det er et habilt forsøg, så mangler jeg lidt mere bbq-stemning over det her. Retten hedder trods alt Kentucky plate. Lidt røg, lidt varme i maden havde bragt niveauet op.

Den sidste ret, vi får bestilt, er en crispy kids. Menukortet har to børneretter, hvoraf denne er den ene.

Denne ret glider rigtig fint ned hos den yngste madanmelder, som er ganske tilfreds med, at ketchuppen er helt normal og ikke noget fancy.

Yngste anmelder blev også mæt

What you see is what you get

Mida’s er sådan en go’ gedigen oplevelse. Det er ret meget “what you see, is what you get”, og når maden smager af noget, så kommer jeg gerne igen.

Her er ikke tale om fin gourmet eller “michelin-chicken”. Her handler det om saftig kylling og god service – til en fornuftig pris – og det klarer Mida’s ret godt.

Hvad: Mida’s Hot Crispy Chicken
Hvor: Arkaden Foodhall
Hjemmeside: https://arkadenodense.dk/portfolio-item/midas-hot-crispy-chicken/

Del artikel

Andre læser også