Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

(U)hyggelig efterårsferie: Odense Zoo inviterer til Halloween

Af Stine Kjølby Christensen

Træerne bliver gyldne, luften bliver koldere, dunjakkerne findes frem, og den varme kakao bliver en mere regelmæssig gæst: Det er blevet efterår.

I dag er første dag i efterårsferien, og grundet corona-situationen er der ikke mange varme himmelstrøg at spejde imod. I stedet kan vi fokusere på at afholde ferie i lokalområdet og samtidig støtte dem, der også har haft et stramt år.

I Odense Zoo bliver der skruet gevaldigt op for (u)hyggen – her er årets efterårsferie nemlig afsat til at fejre Halloween.

I den anledning er haven pyntet op og udsmykket med græskar, fugleskræmsler og meget mere.

Du kan bl.a. komme helt tæt på kryb og kravl i Darwins Hus, tage med Halloween-ekspressen, blive sminket som spøgelse eller hjælpe skøre Professor Dyhr med at finde en zombievaccine i årets skattejagt for børn.

Her gælder det om at finde de hemmelige ingredienser og lave en vaccine i hans laboratorie, så I sammen kan redde dyrene i zoologisk have.

Skattejagten henvender sig til børn på hhv. 3-6 år og 7-12 år. Det koster 30 kr. at være med, og billetterne kan købes her.

Lækker Halloween-brunch

Rumler maven efterfølgende kan I nyde Odense Zoo’s brunch med udsigt til giraffer og løver.

På menuen er alverdens lækkerier, bl.a. yoghurt med granola, røræg, brunchpølser, tunmousse, fynsk rygeost og meget mere. Inkl. kaffe, the og juice ad libitum.

Odense Zoo oplyser selvfølgelig også, at de har forberedt sig grundigt til jeres besøg, og følger nøje myndighedernes retningslinjer, så alle kan få et trygt besøg.

Husk selv at holde afstand, hold øje med de blå skilte i haven, og sørg for at vaske eller spritte hænder.

Del artikel

Andre læser også