MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Umut går i køkkenet: Laver sin berømte drømmekageroulade Live

Af Michael Qureshi

I slutningen af sidste år vendte den kendte kok og restaurantejer Umut Sakarya hjem til Odense, da han åbnede en Guldgrillen Pop Up med kæmpe succes.

Men Corona-krisen har også ramt den kendte Odense-dreng. Han har lukket sine restauranter ned, og dermed serverer bl.a. GuldGrillen og GuldKebab kun Take Away i København.

Det giver Umut lidt ekstra tid i hverdagen, og det bruger han så på at give inspiration til alle os, der holder os hjemme.

Ser for vild ud

Så i dag klokken 17.00 viser han Live på Youtube, hvordan han laver sin berømte Drømmekageroulade.

Den ser for vild ud, så mon ikke der er rigtig mange, som sidder klar med blok og kuglepen.

OBS – kom du for sent til at se det Live – så kan du stadig se programmet her

Men det er ikke lutter “drømmekage” for Umut og hans restaurationer i disse tider, hvor de ikke må have gæster.

Får ikke løn i et halvt år

Selvom Take Away leverer noget omsætning, så taber de store penge. De har dog i modsætning til mange andre valgt ikke at fyre medarbejderne.

I stedet har Umut og hans partner Frank Svärd bl.a. valgt, at de ikke trækker løn ud det næste halve år.

“Jeg vil ikke fyre nogle af mine medarbejdere. Jeg er glad for dem, og de har været der i lang tid.

Min partner og jeg har en stor løn, så vi afskriver os fra den liste, og det betyder, at vi har stærkere økonomi i den her tid,” siger Umut til Ekstra Bladet.

 

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien